Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΖΩΝ ΓΙΑΝΓΚ - ΒΙΝΤΕΟ . John Young (astronaut) - VIDEO. Ο John Young του Apollo 12 κλήθηκε να βάλει το χέρι του στη Βίβλο και να ορκιστεί αν ήταν πραγματικά στο φεγγάρι.... Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο πώς αντέδρασε......Ακόμα τρεχει....Γιατι αραγε ?..... Καποιοι λενε οτι ολα αυτα ηταν ενα ψεμα και τα γυρισματα των ταινιων που εκαναν τα γυρισαν σε στουντιο του Hollywood στο Los Angeles . Αυτα ομως για το Χολιγουντ. τα λενε οι γραφικοι οι ψεκασμενοι και οι συνωμοσιολογοι ...Γιατι ομως τρεχει και δεν φτανει απο τον πανικό του γιανα γλυτωσει τις ερωτησεις του δημοσιογραφου ο διασημος αστροναυτης ΤΖΩΝ ΓΙΑΝΓΚ John Young (astronaut) ?.... ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ... ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ...ΔΙΑΣΤΗΜΑ ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ...ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ JOHN YOUNG ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ..

Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΖΩΝ ΓΙΑΝΓΚ - ΒΙΝΤΕΟ .
John Young (astronaut) - VIDEO.

Ο John Young του Apollo 12 κλήθηκε να βάλει το χέρι του στη Βίβλο και να ορκιστεί αν ήταν πραγματικά στο φεγγάρι.... Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο πώς αντέδρασε......Ακόμα τρεχει....Γιατι αραγε ?.....
Καποιοι λενε οτι ολα αυτα ηταν ενα ψεμα και τα γυρισματα των ταινιων που εκαναν τα γυρισαν σε στουντιο του

Hollywood στο  Los Angeles

. Αυτα ομως για το Χολιγουντ. τα λενε οι γραφικοι οι ψεκασμενοι και οι συνωμοσιολογοι ...Γιατι ομως τρεχει και δεν φτανει απο τον πανικό του γιανα γλυτωσει τις ερωτησεις του δημοσιογραφου ο διασημος αστροναυτης ΤΖΩΝ ΓΙΑΝΓΚ John Young (astronaut) ?....
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ...ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ... ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ...ΔΙΑΣΤΗΜΑ ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ...ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ JOHN YOUNG ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ..

 

Ο John Watts Young (24 Σεπτεμβρίου 1930 – 5 Ιανουαρίου 2018) ήταν Αμερικανός αστροναύτης , αξιωματικός του ναυτικού και αεροπόρος , πιλότος δοκιμής και αεροναυπηγός . Έγινε το ένατο άτομο που περπάτησε στη Σελήνη ως κυβερνήτης της αποστολής Apollo 16 το 1972. Πέταξε με τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες διαστημικών σκαφών: Gemini , μονάδα διοίκησης και υπηρεσίας Apollo , Apollo Lunar Module και Space Shuttle .




Πριν γίνει αστροναύτης, ο Γιανγκ έλαβε το πτυχίο του στην Αεροναυτική Μηχανική από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Τζόρτζια και εντάχθηκε στο Ναυτικό των ΗΠΑ. Αφού υπηρέτησε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας , έγινε ναυτικός αεροπόρος και αποφοίτησε από τη Σχολή Πιλότων Ναυτικών Δοκιμών των ΗΠΑ . Ως δοκιμαστικός πιλότος, σημείωσε πολλά παγκόσμια ρεκόρ χρόνου αναρρίχησης. Ο Young αποσύρθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό το 1976 με τον βαθμό του πλοιάρχου .




Το 1962, ο Γιανγκ επιλέχθηκε ως μέλος της Ομάδας Αστροναυτών 2 της NASA . Πέταξε στην πρώτη πλήρωμα αποστολή Gemini το 1965 και στη συνέχεια διέταξε την αποστολή Gemini 10 το 1966 Το 1969, πέταξε ως πιλότος της μονάδας διοίκησης στο Apollo 10 . Μετά από αυτό, διέταξε τον Απόλλωνα  16 και πέρασε τρεις ημέρες στη σεληνιακή επιφάνεια εξερευνώντας τα υψίπεδα του Ντεκάρτ με τον Τσαρλς Δούκα . Ο Young διέταξε επίσης το STS-1 το 1981, την πρώτη εκτόξευση του προγράμματος Space Shuttle, και το STS-9 το 1983, και τα δύο ήταν στην Κολούμπια . Ο Young υπηρέτησε ως επικεφαλής του γραφείου αστροναυτών από το 1974 έως το 1987, και αποσύρθηκε από τη NASA το 2004. Πέθανε το 2018 σε ηλικία 87 ετών.




Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...