Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Δημιουργείται Νέα χώρα στην Αφρική;

 Δημιουργείται Νέα χώρα στην Αφρική;;; Ο στρατηγός Khalifa Haftar θα ανακηρύξει την Κυρηναϊκή ως αυτόνομη περιοχή, αναφέρουν πηγές. Αναμένεται να ανακηρύξει την Ανατολική και νότια Λιβύη ως αυτόνομες περιοχές δήλωσαν παρατηρητές και ντόπιοι κάτοικοι. Στη Λιβύη, ο Khalifa Haftar είπε ότι στις 24 Δεκεμβρίου θα υπάρξει σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο Χάφταρ θα ανακοινώσει ότι το ανατολικό τμήμα της χώρας θα διαχωριστεί από το δυτικό. Νέα χώρα στην Αφρική; Σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Λιβυκό Πεδίο Μάχης, ακτιβιστές υπέρ του Κυρηναϊκού Αυτονομισμού άρχισαν να ανακοινώνουν ότι ο Διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ πρόκειται να κάνει μια σημαντική ομιλία αυτή την 24η Δεκεμβρίου, σχετικά με την «Ιδέα της Αυτονομίας της Κυρηναϊκής». Νάτος ….και ο Κυρηναίος…

Οι φυλές θα παραστούν το επόμενο Σάββατο για να ανακοινώσουν την ορκωμοσία του Στρατάρχη Χάφταρ ως κυβερνήτη της Κυρηναϊκής.

Ο . Khalifa Haftar, ο οποίος κυβερνά την περιοχή της Ανατολικής Λιβύης από το 2014 ως De Facto Leader, θα γίνει ο ηγέτης της περιοχής.

Γιατί 24 Δεκεμβρίου; Στις 24 Δεκεμβρίου 1951, μετά από δεκαετίες πρώτα Οθωμανικών, μετά Ιταλικών και πρόσφατα Βρετανο-γαλλικών κυβερνήσεων, η Λιβύη γίνεται τότε μια ανεξάρτητη χώρα.

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...