Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η Κόκκινη Συμφωνία» (1938): «Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού.BINTEO.

 

από τον Δρ. J. Landowsky

μετάφραση George Knupffer

Peter Myers, 31 Δεκεμβρίου 2003

ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2006

από τον ιστότοπο NeitherAryanNorJew

Ισπανική έκδοση

 

 

Δεν γνωρίζω κανένα τρόπο να αποδείξω την αλήθεια αυτού του υλικού. Αλλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κομμουνισμός φαίνεται να συνεχίζεται, παρά την πτώση της ΕΣΣΔ.

Ανοιχτά Σύνορα, Γάμοι ομοφυλόφιλων, Παγκόσμιο Δικαστήριο, Νόμοι «Μίσους» που καταστέλλουν την ανοιχτή συζήτηση, αυτά είναι τα σημάδια. Το Πρωτόκολλο του Κιότο είναι άλλο. Όποια και αν είναι τα πλεονεκτήματά του, είναι ένα όργανο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Αυτές είναι πολιτικές της Τροτσκιστικής/Φαμπιανής/Πράσινης «Νέας Αριστεράς».

Η δημόσια ιδιοκτησία δεν είναι χαρακτηριστικό. όμως οι τροτσκιστές στην Αυστραλία εξέδωσαν ένα βιβλίο που καλούσε για Ελεύθερο Εμπόριο. Οι ηγέτες των διαδηλώσεων κατά του Καπιταλισμού, οι ίδιοι προέτρεπαν την διάλυση της προστατευτικής οικονομίας που είχαμε:

«Ίσως η χειρότερη πτυχή της υιοθέτησης του προστατευτισμού ως πολιτικής για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι ότι θεωρείται ως υποκατάστατο μιας προσέγγισης ταξικής πάλης» ( Σοσιαλισμός ή Εθνικισμός , σελ. 29):

Το φυλλάδιο με το όνομα Οι Μυστικοί Υποστηρικτές του Χίτλερ , του «Sidney Warburg», όπως και οι δηλώσεις που αποδίδονται στον Ravoksky στην Red Symphony , πιστοποιεί ότι οι δυτικοί τραπεζίτες έδωσαν χρήματα στον Χίτλερ για να τον βοηθήσουν να πάρει την εξουσία.

Στην Red Symphony , ο "Rakovsky", που ανακρίθηκε από τους πράκτορες του Στάλιν το 1938, δηλώνει ότι ο λόγος για αυτό ήταν ότι αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες, έχοντας εγκαθιδρύσει τον Μπολσεβικισμό , τον είχαν βρει κλεμμένο από τον Στάλιν, έναν "βοναπαρτιστή" παρόμοιο με τον Ναπολέοντα (σελ. 36).

Οι τραπεζίτες προσπαθούσαν να προωθήσουν τον διεθνή κομμουνισμό, καθώς ο Τρότσκι ήταν ο άνθρωπός τους . Ο ίδιος ο Ρακόφσκι ήταν στο στρατόπεδό τους.

Αλλά ο Στάλιν προωθούσε τον Εθνικό Κομμουνισμό . Αυτό το σύστημα έπρεπε να καταρριφθεί, ώστε να αποκατασταθεί ο Διεθνής Κομμουνισμός . Το μέσο για την κατάρριψή του ήταν η βοήθεια στην άνοδο του Χίτλερ.

Οι Μυστικοί Υποστηρικτές του Χίτλερ λένε (στο σχολιαστικό μέρος στο τέλος) ότι οι τραπεζίτες δεν πίστευαν ότι ο Χίτλερ θα εφάρμοζε τη ρητορική του για τον αποκλεισμό των Εβραίων. Διαφώνησαν με το αντιγερμανικό μποϊκοτάζ που εγκαινίασαν οι Σιωνιστές της Νέας Υόρκης και θεώρησαν ότι αυτό ώθησε τον Χίτλερ να θεσπίσει σκληρά μέτρα κατά των Εβραίων.

Στους Μυστικούς Υποστηρικτές του Χίτλερ , τα κίνητρα των τραπεζιτών δηλώνονται ότι δεν συνδέονται με τον Τρότσκι, αλλά είναι οργή στη Γαλλία για την επιμονή της στις συνεχιζόμενες γερμανικές αποπληρωμές σε χρυσό, σύμφωνα με τη Συνθήκη των Βερσαλλιών. Αυτές οι πληρωμές κρατούσαν παράλυτη τη Γερμανία και μαζί της την ευρωπαϊκή οικονομία.

Αλλά θα μπορούσε να υποστηριχθεί - εάν το φυλλάδιο είναι γνήσιο κατά κάποιο τρόπο - ότι αυτή είναι απλώς η δικαιολογία που είπαν οι τραπεζίτες στον ταχυμεταφορέα τους, "Sidney Warburg".

Το Hitler's Secret Backers είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://www.omnicbc.com .

Στην Red Symphony , ο Rakovsky δηλώνει ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες έδωσαν χρήματα στον Χίτλερ για να τον βοηθήσουν να πάρει την εξουσία (σελ. 36), γνωρίζοντας ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ένωση (όπως αναφέρεται στο Mein Kampf ). Αυτές οι δωρεές ήταν ανώνυμες . Ο Χίτλερ δεν είχε ιδέα ότι η πηγή ήταν το Jewish Finance.

Σύμφωνα με τη στρατηγική του Επαναστατικού Ήττα , ο Στάλιν θα έπεφτε, όταν έχανε τον πόλεμο , όπως είχε πέσει ο Τσάρος μετά την απώλεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, και ο Τρότσκι θα αποκατασταθεί στην εξουσία (σελ. 36).

Άλλαξαν γνώμη γιατί η καταστροφή της Σοβιετικής Ένωσης από τον Χίτλερ θα σήμαινε (αποφάσισαν, αφού τον είδαν στην εξουσία) όχι την αποκατάσταση του Τρότσκι, αλλά την πλήρη κατάργηση του κομμουνισμού. ενώ στόχος τους ήταν να διατηρήσουν τον κομμουνισμό. Παρά αυτή την αλλαγή, εξακολουθούσαν να ελπίζουν να διαγράψουν τη σταλινική «Εθνική» ποικιλία: «θα καταφέρουμε να την αναλάβουμε και μετά να τη μετατρέψουμε σε πραγματικό κομμουνισμό» (σελ. 37).

Ο ανακριτής λέει στον Ρακόφσκι,

«Αν η ηττοπάθειά σας και η ήττα της ΕΣΣΔ έχει ως αντικείμενο την αποκατάσταση του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ, τον πραγματικό σοσιαλισμό, σύμφωνα με εσάς - τον τροτσκισμό, τότε, στο βαθμό που καταστρέψαμε τους ηγέτες και τα στελέχη τους, η ηττοπάθεια και η ήττα της ΕΣΣΔ Δεν έχει ούτε στόχο ούτε νόημα. Ως αποτέλεσμα της ήττας τώρα θα ερχόταν η ενθρόνιση κάποιου Φύρερ ή φασίστα Τσάρου. » (σελ. 11).

Ο Ρακόφσκι συμφωνεί με αυτήν την εκτίμηση. Οι εκκαθαρίσεις της Μόσχας παρέχουν έτσι ένα σκεπτικό για την αλλαγή του σχεδίου των τραπεζιτών.

Σύμφωνα με αυτή την αλλαγή, λέει ο Ρακόφσκι, θέλουν ο Στάλιν να προτείνει στον Χίτλερ τη διχοτόμηση της Πολωνίας . Ως αποτέλεσμα, ο Χίτλερ θα βρεθεί σε πόλεμο με τη Δύση και τελικά σε έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο Τρότσκι ήταν φυγάς. Αφού έγραψε το The Revolution Betradyed in Norway το 1936 (εκδόθηκε το 1937), ο Τρότσκι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Νορβηγία και βρήκε καταφύγιο στο Μεξικό.

Η πίεση από τον Στάλιν έπεισε τις περισσότερες κυβερνήσεις να του αρνηθούν την είσοδο. Ακόμη και οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Ρούσβελτ στην εξουσία, έκλεισαν τις πόρτες τους.

Αυτό θα έθετε υπό αμφισβήτηση τον ισχυρισμό της Red Symphony ότι ο Ρούσβελτ και ο Τρότσκι ήταν ηγετικές φιγούρες στην ίδια συνωμοσία. Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήθελε να διατηρήσει διπλωματικές σχέσεις με τη σοβιετική κυβέρνηση, ειδικά από τη στιγμή που ο Χίτλερ ήταν στην εξουσία στη Γερμανία.

Δύο χρόνια μετά την υποτιθέμενη ανάκριση στο Red Symphony , ο Στάλιν είχε δολοφονήσει τον Τρότσκι, διασφαλίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να γίνει αποκατάσταση.

Ενώ η δολοφονία του Τρότσκι είναι γνωστή, η δολοφονία του Στάλιν συγκαλύπτεται, γιατί εμπλέκει την εβραϊκή πολιτική.

Υπάρχουν δύο αναχρονισμοί στο Red Symphony . Λέει ότι είναι ένα αρχείο συνεντεύξεων που έλαβαν χώρα το 1938, αλλά αναφέρει την Παγκόσμια Τράπεζα (σελ. 24), η οποία ιδρύθηκε μόλις το 1944. Ωστόσο, η Κοινωνία των Εθνών είχε προηγούμενες οργανώσεις: http://www.princeton. edu/~sbwhite/un/leagwebb.html .

Η Red Symphony μιλά επίσης για «την Κοινοπολιτεία» (σελ. 39). αλλά σίγουρα ήταν γνωστή ως «Βρετανική Αυτοκρατορία» το 1938;

Ωστόσο, ο Carroll Quigley έγραψε στο The Anglo-American Establishment ότι «η μυστική κοινωνία της Ρόδου» (σελ. 4) «δημοσιοποίησε την ιδέα και το όνομα «Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών» την περίοδο 1908-1918» (σελ. 5). .

Ο Lionel Curtis, κορυφαίος ιδεολόγος της Αυτοκρατορίας και μέλος της μυστικής εταιρείας της Ρόδου, δημοσίευσε το 1916 ένα βιβλίο με τίτλο The Commonwealth of Nations: An Inquiry into the Nature of Citizenship in the British Empire, and into the Mutual Relations of the Sever Communities Theof, ΜΕΡΟΣ Ι (MacMillan and Co, Λονδίνο, 1916).

Η Red Symphony επισημαίνει ότι το Σημείο 6 από τα 14 Σημεία του Wilson καλωσόρισε την ΕΣΣΔ στην «κοινωνία των ελεύθερων εθνών» και της πρόσφερε βοήθεια, υπονομεύοντας έτσι τη «Λευκή» πλευρά κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Η Red Symphony λέει ότι οι Εβραίοι χρηματοδότες που προωθούν τον «πραγματικό» κομμουνισμό (όχι τον βοναπαρτισμό του Στάλιν) είναι «σπινοσίτες», οπαδοί του φυσικού μυστικισμού του Μπαρούχ Σπινόζα . Αυτή είναι μια αναδιατύπωση για την εποχή μας, της εβραϊκής θρησκευτικής φιλοσοφίας. Ο εγελιανισμός είναι μια χυδαία εκδοχή του.

Ο Σπινόζα καθιέρωσε την αθεϊστική παραλλαγή της εβραϊκής θρησκείας.

https://rumble.com/vq94l3--1938-..html

 

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...