Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

BINTEO - Οι Αμερικανοί στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ μέσω Ουκρανίας: Σχέδιο ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ με Πούτιν αποκάλυψε η Nuland.

 
Δεν τον γλυτώνουν στο τέλος τον Τρίτο Παγκόσμιο...

Σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στο think tank Carnegie Endowment με έδρα την Ουάσιγκτον την Πέμπτη, η Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland είπε ότι η χερσόνησος της Κριμαίας πρέπει τουλάχιστον να αποστρατικοποιηθεί. Διαφορετικά η Ουκρανία δεν θα ένιωθε ασφαλής.

Όσον αφορά την πορεία προς τα εμπρός, η Νούλαντ είπε ότι ακόμη και αν υπάρχει δίκαιη ειρήνη, πρέπει να υπάρξει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και μια στήριξη του ουκρανικού στρατού στο μέλλον!

Με άλλα λόγια οι Αμερικανοί να δημιουργήσουν και να ελέγχουν έναν «ουκρανικό» στρατό, ο οποίος θα περιπολείς στην Μαύρη Θάλασσα και θα απλώνεται στα σύνορα με την Ρωσία. Όταν αυτά ειπώνονται από επίσημα χείλη, φανερώνουν το τι έρχεται στον ορίζοντα, καθώς οι Ρώσοι δεν είναι χαζοί και ξέρουν πως ουσιαστικά οι Αμερικανοί φτιάχνουν στρατό για να ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ για τα καλά στην περιοχή και ειδικά να έχουν στόλο ελεγχόμενο μέσα στην Μαύρη Θάλασσα. Μπορεί να φανταστει λοιπόν κάποιος πού θα καταλήξει όλο αυτό!!!

 Σχετικά με αυτό το σχέδιο για την Ουκρανία, η Nuland είπε:

«Ακόμη και αν υπάρξει δίκαιη ειρήνη, πρέπει να υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και ένα χτίσιμο του Ουκρανικού στρατού για το μέλλον, έτσι ώστε να μπορεί να αποτρέψει την όποια μελλοντική όρεξη που μπορεί να έχει ο Πούτιν.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τη βοηθήσουμε να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες αντιαεροπορικές άμυνες.

Μια μακροπρόθεσμη ισχυρή δύναμη περιπολίας στα σύνορα. Και την ικανότητα να περιπολούν τις θάλασσές τους. (σ.σ. Ουσιαστικά οι ΗΠΑ να περιπολούν εκεί την θάλασσα μέσω του στρατιωτικού συνονθυλεύματος που θέλουν να συνθέσουν).

Προφανώς λοιπόν σκεφτόμαστε την μάχη στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή, μια μάχη η οποία πιστεύουμε ότι θα επιταχυνθεί την άνοιξη. Αλλά την βοηθάμε επίσης να σχεδιάσει αυτόν τον μακροπρόθεσμο αποτρεπτικό παράγοντα»!

Δείτε:

https://www.el.gr/diethni/oi-amerikanoi-stin-mayri-thalassa-meso/

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...