Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Θ Ε Ρ Ι Ζ Ε Ι ΠΑΝΤΟΥ! Τό «ξ α φ ν ι κ ό θανατικό! Καί σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι… ( Ακόμα ορισμένοι κλείνετε 'ραντεβού' ; ; ; Έ; ) / Συμβουλή! Όσοι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ άς αποφύγουν τήν ανάρτηση αυτή!

Τραγωδία στήν Σύρο: Πέθανε 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Μόλις ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου, άφησε την τελευταία του πνοή, παρά το γεγονός, ότι ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν....

Συγκλονισμένη είναι η Σύρος από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει το cyclades24, ο 28χρονος – προτού αφήσει την τελευταία του πνοή – διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του νησιού, έχοντας ενημερώσει ότι ένιωθε δυσφορία και ότι είχε πόνους στην καρδιά.

Μόλις όμως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου, άφησε την τελευταία του πνοή παρά το γεγονός ότι γιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν. Ο 28χρονος Κωνσταντίνος ήταν αθλητής ποδοσφαίρου της ομάδας του Α.Ο. Πάγου της Σύρου και τον τελευταίο καιρό είχε απευθυνθεί σε γιαρούς για την αδιαθεσία που ένιωθε.

newsbomb.gr flashnews.gr [13/2/2023]


Τριπλή ανακοπή και στην εντατική ο Νταντσένκο της ΑΕΚ!

Ο μπακ της ΑΕΚ, Ολεγκ Νταντσένκο, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ζόρια Λουγκάνσκ, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 28χρονος, ο οποίος ανήκει στην Ένωση. Ο Ουκρανός αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του στην προπόνηση της Ζόρια, στην οποία παίζει δανεικός από την ΑΕΚ, και χρειάστηκε ο γιατρός της ομάδας να τον επαναφέρει στη ζωή έτσι ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία. Ο Νταντσένκο μεταφέρθηκε άμεσα σε σε νοσοκομείο της Τουρκίας, πλέον βρίσκεται στην εντατική και ευχή όλων είναι να γίνει σύντομα καλά…

sdna.gr [13/2/2023]


Τραγωδία στο Βέλγιο: Τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι και έχασε τη ζωή του.

Woorden schieten tekort. De hele club leeft intens mee met de buren van WinkelSport-Officieel na het plotse overlijden van de 26-jarige doelman van Winkel B, Arne Espeel.
Wij wensen de ploegmaats, vrienden en familie, en bij uitbreiding de ganse gemeenschap rond Winkel Sport onnoemelijk veel sterkte bij het verwerken van deze zware klap.
Voetbal, een bijzaak.

Βέλγιο: Ο 25χρονος τερματοφύλακας Άρνε Έσπελ της Σιντ Ελόις Βίνκελ πέθανε το Σάββατο αφού κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τερματοφύλακας Άρνε Έσπελ πέθανε μέσα στο γήπεδο της ερασιτεχνικής ομάδας, Σιντ Ελόις Βίνκελ στο Βέλγιο.

Μόλις στα 26 του χρόνια, ο Έσπελ φαίνεται να έπεσε στο έδαφος από ανακοπή καρδιάς, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να μην μπορεί να τον διατηρήσει στη ζωή, ούτε με τη χρήση απινιδωτή.

Τα ρεπορτάζ από το Βέλγιο αναφέρουν μάλιστα, ότι όλα συνέβησαν στο 60ο λεπτό του αγώνα και λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόκρουση πέναλτι από τον ίδιο τον τερματοφύλακα της Σιντ Ελόις Βίνκελ, ο οποίος και κατέρρευσε αμέσως μετά τον πανηγυρισμό του, για τη σωτήρια επέμβαση.

Met groot ontzet vernamen we het verlies van Arne Espeel, doelman van onze zusterclub WinkelSport-Officieel 🤝
Als eerbetoon staan we deze namiddag 1 minuut stil bij het tragisch verlies van Arne. ❤️🖤
#WeAreHooglede #PlayForArne

newsbomb [12/2/2023]


37χρονη γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα 4 παιδιά της!

Την τελευταία της πνοή άφησε μία νέα γυναίκα, η οποία ξαφνικά ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία μέσα στο σπίτι της, κατέρρευσε και μετά από λίγο έφυγε από τη ζωή. 

Η τελευταία πράξη του δράματος με την 37χρονη μητέρα, παίζεται το μεσημέρι στη Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν όπως πίστευαν οι στενοί συγγενείς της ελεγχόμενα. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα των 4 παιδιών κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και οι προσπάθειες των γιατρών, να την κρατήσουν στη ζωή δεν απέδωσαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου του 2023, όταν η 37χρονη κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της, στη Χαλκίδα και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Ο θάνατος της 37χρονης, η οποία αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας σύμφωνα με πληροφορίες, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της.

newsbreak.gr [13/2/23]


Κέρκυρα: «Έφυγε» από την ζωή ο αιματολόγος Προκόπης Παγκράτης.

Θλίψη προκαλεί η είδηση στου ξαφνικού θανάτου του αιματολόγου Προκόπη Παγκράτη σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα καθως εργαζόταν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Χτες σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία επιβιβάστηκε σε ταξι αλλά πέθανε στην διαδρομή πριν προλάβει να φτάσει στο Νοσοκομείο.

Ηταν γιος του φαρμακοποιού Αντώνη Παγκράτη.

Με ανακοίνωση της η Δημοτική Χορωδία San Giacomo εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του υιού του ιδρυτικού της στελέχους και μέλους της, Αντώνη Παγκράτη και εύχεται κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Η οικογένεια παρακαλεί θερμά αντί στεφάνων τα χρήματα να προσφερθούν στην οργάνωση “ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ” .

Το CORFUTVNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

corfutvnews.gr [13/2/2023]



Σοκ στα Πλατανούλια Τυρνάβου: “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή 43χρονη.

Σοκ έχει προκαλέσει στις τοπικές κοινωνίες των Πλατανουλίων και του Τυρνάβου η είδηση του θανάτου της 43χρονης Χ.Χ. που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί.

Η άτυχη 43χρονη μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Για την άτυχη 43χρονη που ήταν μητέρα 3 παιδιών διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, και η σορός της θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη αφού από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη η ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας θα παραμείνει κλειστή.

Ανάλογα με το χρόνο της νεκροψίας θα οριστεί και η ημερομηνία της κηδείας της.

Πηγή: paidis.com onlarissa.gr [10/2/2023]


Τραγωδία σε χωριό της Λάρισας – Νεκρός 63χρονος από ανακοπή καρδιάς.

Μία ανείπωτη τραγωδία συντελέστηκε νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης σε χωριό της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 9 το βράδυ στο χωριό Σαραντάπορο της Ελασσόνας, όταν ένας 63χρονος υπέστη μέσα στο σπίτι του ανακοπή καρδιάς. Άμεσα οι συγγενείς του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας τον στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Εκεί οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη χρήση απινιδωτή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, με τον άτυχο άνδρα να έχει καταλήξει.

onlarissa.gr [7/2/2023]


Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή 42χρονος Λαρισαίος.

Απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών ο Ελευθέριος Παληοτζήκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ειρήνη Γιαβρλη-Παληοτζήκα, τους γονείς του: Αικατερίνη Παληοτζήκα, Ιωάννα-Ιωάννης Γιαβρής,τα αδέλφια του: Μαρία και Ιωάννης Λαγουδάκης, Αρετή και Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Ζωή Παληοτζήκα, Βασίλης και Άννα Γιαβρή, θείους, ανίψια, φίλους και λοιπούς συγγενείς.

Σημ.: Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 12 μ.

onlarissa.gr [10/2/2023]


Ο Δήμος Δωδώνης Για Τον Θάνατο Του Εμ. Κιτσούλη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωδώνης, συνήλθε εκτάκτως, σήμερα Σάββατο 11/02/2023, με κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Δωδώνης κ. Χρήστου Ντακαλέτση και του Προέδρου του σώματος κ. Βασίλειου Δήμου, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Εμμανουήλ Κιτσούλη, εν ενεργεία συμβασιούχου υπαλλήλου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με αίσθημα οδύνης για το θάνατο του εξαίρετου εργαζομένου του Δήμου μας, 

ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ:

– Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος, εκ μέρους του Δημάρχου και των μελών του δημοτικού συμβουλίου,

– Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία,

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του,

– Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Δωδώνης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

epirus-tv-news.gr [2/11/2023]


Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ξαφνικά ο πρώην σκηνοθέτης του Τροχού της Τύχης.

Θλίψη σκόρπισε στον κόσμο της τηλεόρασης ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Γαλανούλη. Ο πρώην σκηνοθέτης του Τροχού της Τύχης και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία -μόλις- 48 ετών.

«Δε φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης κάνοντας γνωστά τα δυσάρεστα νέα. Ο Γιάννης Γαλανούλης ήταν ο σκηνοθέτης στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει πατέρας, ενώ αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την καρδιά του.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του θητείας σκηνοθέτησε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως:

• Λάβα (2022) Open
• OLA 12 (2011) Ant1
• OLA 12 Best of
• OLA 10
• OLA 11
• Αυτός και ο άλλος
• Βρες τη λέξη
• ΠΟΠ μαγειρική
• Chef στον αέρα
• Joker
• Mega Star
• Money Drop
• Globetrotters

Η αγαπημένη του ασχολία ήταν η μελισσοκομία και το μέλι παραγωγής του, όπως οι φίλοι του στα social media, ήταν από τα καλύτερα.

star.gr to10.gr [9/2/2023]


Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 19χρονης – Πως έσβησε μέσα σε λίγες μέρες.

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ο θάνατος μίας 19χρονης κοπέλας. Όπως καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, νεαρή παραπονέθηκε στους γονείς της πριν από 45 ημέρες για πόνο στο στομάχι. Επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση. Όμως, για πολλές ημέρες αργότερα, ο πόνος επέμενε και το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δυστυχώς, η 19χρονη κατέληξε πριν λίγες ώρες, νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο του Βόλου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στους γονείς της και στα αδέρφια της.

TheNewspaper.gr [11/2/2023]


“Έσβησε” ξαφνικά 21χρονος – Κάλεσε τη μητέρα του και της είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 χρόνων, «έσβησε» ξαφνικά μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 21χρονος την ώρα που βρισκόταν σπίτι του ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο ίδιος κάλεσε τη μητέρα του και του είπε πως δεν αισθάνεται καλά.

Η μητέρα του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 21χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θάνατός του επήλθε από παθολογικά αίτια.

dete.gr [10/2/2023]


Θρήνος στο ελληνικό χάντμπολ: «Έφυγε» ΞΑΦΝΙΚΑ από τη ζωή ο Σάσα Ζιβούλοβιτς σε ηλικία 51 ετών.

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος και συγκεκριμένα ένας αθλητής «έφυγε» ΞΑΦΝΙΚΑ από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς.

Το ελληνικό χάντμπολ, θρηνεί για την απώλεια Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, ήταν ένας από τους καλύτερους πλέι-μέικερ που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο ελληνικό χάντμπολ.

Ο Ζιβούλοβιτς γεννήθηκε στην Σερβία, ωστόσο το 2004 πήρε το ελληνικό διαβατήριο και φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας Γυναικών της Νέας Ιωνίας, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το 6ο Κύπελλο Γυναικών πριν από μερικές ημέρες.

Τρελο-γιάννης [9/2/2023]


Ξαφνικός θάνατος για τον βουλευτή της ΝΔ Μανούσο Βολουδάκη!

ξαφνική είδηση του θανάτου του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη σε ηλικία 57 ετών. Ποιος ήταν ..εδώ.

«Μαργαριτάρια» του  μακαριστού:

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "1:45 MM 88 from:@MVoloudakis εμβολι... Κορυφαία Πρόσφατα Άτομα Φωτογραφίες Μανούσο Βολουδάκης @M... 01 ÎoυÎ 21 Με τον Υπουργό Υγείας @Vkikilias στα Χανιά σήμερα, με ένα μήνυμα: #εμβολιασμος, ευθύνη και χρέος όλων μας. 94 178 36 山 ထ Μανούσος Βολουδάκης @M... 27 Δεκ 20 Αισιοδοξία! #εμβολιασμος #σηκώνουμε_μανίκια"
<img src="https://scontent.fnic1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/328712606_760553805662237_8720780210222262527_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=XlYb7iK9a-sAX9-aTEZ&_nc_oc=AQkvVyw41MQF0WPkuIoq21ZcuGaTnz-tuxPOn1J8vWTxivBeJxBbhCBUestbt4hct54&_nc_ht=scontent.fnic1-2.fna&oh=00_AfATmJ2Towq2Ao512CfuJ_ayblU48PsmllAlOvSqEBJdAg&oe=63E91958&quot; alt="Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Μανούσος Βολουδάκης @M… 27 Ιουν 22 Αδιανόητο. Απάνθρωπη και θρασύδειλη πράξη. Χαρακτηρίζει αυτούς που τη διαπράττουν και αυτούς που τους στηρίζουν αμέσως ή εμμέσως. Θάνος Πλεύρης @thano… .27 Ιουν 22 Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και <
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎1:47 الاه 88 from:@MVoloudakis ψεκ Κορυφαία Πρόσφατα Άτομα Φωτογραφίες Μανούσος Βολουδάκης @M.. 06 Σεπ Ορθότατα Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων δεν επέτρεψε συγκέντρωση ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους. o ΣΥΡΙΖΑ χρεώνεται για μια ακόμη φορά το αίσχος πατά σε δύο βάρκες για τον εμβολιασμό. #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ #ΣΥΡΙΖΑ #Χανιά #ψεκ 172 山 ထ‎"‎‎ από το Twitter

Τρελο-γιάννης [08/02/2023]

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/02/blog-post_829.html

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...