Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΣ ΒΟΜΒΑ: Βίντεο μέ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ στοιχεῖα τῆς δολιοφθορᾶς τοῦ 'Nord Stream 2'!

Βίντεο μέ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ στοιχεῖα τῆς δολιοφθορᾶς τοῦ 'Nord Stream 2'!


Βίντεο με αποδεικτικά στοιχεία της εκτίναξης του Nord Stream 2

Βετεράνος του αμερικανικού στρατού επισημαίνει: Τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022, ένα Boeing P-8 Poseidon, εγγεγραμμένο στις ΗΠΑ, πέρασε περίπου δύο ώρες πάνω από την περιοχή έκρηξης στη Βαλτική Θάλασσα.


Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο δημοσιογράφος Seymour Hersh είχε ενημερώσει λεπτομερώς για το πώς οι ΗΠΑ, με την υποστήριξη της Νορβηγίας, πραγματοποίησαν μια μυστική θαλάσσια επιχείρηση και ανατίναξαν τον αγωγό Nord Stream (αναφέραμε : https://transition-news.org/us-marinetaucher-zerstorten-mit-norwegischen-seestreitkraften-nord-stream).

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Νορβηγία αρνήθηκαν. Το mainstream χαρακτήρισε το περιστατικό «μυστήριο» ή προσπάθησε να αντικρούσει τα επιχειρήματα του Hersh. Πολλά ερωτήματα παρέμειναν αναπάντητα (https://www.tagesschau.de/faktenfinder/nord-stream-usa-hersh-101.html), δήλωσε ο Pascal Siggelkow, ένας άπληστος ανιχνευτής γεγονότων του ARD.

Ωστόσο, νέα στοιχεία φαίνεται να επιβεβαιώνουν ένα σημαντικό μέρος των όσων ισχυρίστηκε ο Hersh σχετικά με την επίθεση στον Nord Stream 2. Αυτά δημοσιεύθηκαν από τον Monkey Werx (https://www.monkeywerxus.com/the-werx), έναν βετεράνο του αμερικανικού στρατού που έχει εργαστεί για περισσότερα από τριάντα χρόνια στην αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία σε διάφορους τομείς όπως η εφοδιαστική αλυσίδα εφοδιασμού, η συντήρηση αεροσκαφών, η κατασκευή και προηγμένα προγράμματα όπλων.

Από το 2019, το Monkey Werx διαχειρίζεται ένα κανάλι στο YouTube που επικεντρώνεται στην παρακολούθηση πολιτικών και στρατιωτικών πτήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεταξύ άλλων, δίνει πληροφορίες για τις στρατιωτικές ειδικές επιχειρήσεις, την παρακολούθηση πτήσεων στον κόλπο του Γκουαντάναμο στην Κούβα, τον πόλεμο στην Ουκρανία και διάφορα άλλα πολεμικά θέατρα.

Ο ιστότοπος (https://sonar21.com/independent-evidence-confirms-key-part-of-sy-hershs-report-on-the-attack-on-nord-stream-2/) "A son of the New American Revolution" επεσήμανε τις εκρηκτικές πληροφορίες.

Στο βίντεό του, ο Monkey Werx όχι μόνο απευθύνεται στα συμφέροντα εκείνων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση, αλλά αφήνει επίσης τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να πει τη γνώμη του. Σε συνέντευξη Τύπου τον Φεβρουάριο του 2022, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, δήλωσε:

 

«... εάν τα ρωσικά τανκς διασχίσουν ξανά τα ουκρανικά σύνορα, δεν θα υπάρχει Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό».

Όταν ρωτήθηκε πώς ακριβώς θα το έκανε αυτό, παρόλο που το έργο ήταν υπό γερμανικό έλεγχο, ο Μπάιντεν απάντησε με ένα μικρό αλλά θριαμβευτικό χαμόγελο: «... Σας υπόσχομαι ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε». (από το ελάχιστο 2:50)

Η πύλη των μέσων ενημέρωσης Multipolar ασχολήθηκε (https://multipolar-magazin.de/artikel/wir-werden-dem-ein-ende-setzen) πρόσφατα με αυτές τις περίεργες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Monkey Werx εξηγεί επίσης με βάση τα καταγεγραμμένα δεδομένα πτήσης και γραφήματα, όπως τη νύχτα που εξερράγη ο αγωγός Nord Stream 2, ένα Boeing P-8 Poseidon, ένα μαχητικό θαλάσσιας επιτήρησης και υποβρυχίων, διεξήγαγε μια μυστηριώδη επιχείρηση στην πληγείσα περιοχή μεταξύ 2:30 και 4:30 π.μ. τοπική ώρα και μάλιστα ανεφοδιάστηκε εκεί. Σύμφωνα με τον Monkey Werx, το μαχητικό αεροσκάφος μπόρεσε να συγκαλύψει την ταυτότητα και είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

 

(εικ. Monkey Werx: Ανεφοδιασμός του P-8 Poseidon γύρω στις 4:30 π.μ. τοπική ώρα)

 

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Seymour Hersh ότι ένα αεροπλάνο επιτήρησης P8 μπορεί να έριξε έναν σημαντήρα σόναρ στην περιοχή στις 26 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας την έκρηξη του Nord Stream 2. Ωστόσο, ο Hersh υπέθεσε στο άρθρο του ότι ήταν αεροσκάφος του Νορβηγικού Ναυτικού, ενώ ο Monkey Werx το αναθέτει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

 

(εικ. Στιγμιότυπο οθόνης παρουσίασης SkyGlass από τον Monkey Werx)

Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι πατριώτες στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών που ανησυχούν από την παράνομη συμπεριφορά του Μπάιντεν, γράφει ο "Son of the New American Revolution". Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα ξεκινήσει τώρα ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον αυτών των αξιωματικών πληροφοριών που έφεραν την ιστορία στην προσοχή του Seymour Hersh.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ωστόσο, μόνο το Κογκρέσο έχει την εξουσία να κηρύξει πόλεμο σε άλλη χώρα. Ο Τζο Μπάιντεν είχε σφετεριστεί αυτή την εξουσία και είχε πραγματοποιήσει μια πράξη πολέμου εναντίον ενός συμμάχου του ΝΑΤΟ – δηλαδή της Γερμανίας.

Σχόλιο των Transition News:

Το βίντεο του Monkey Werx επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου Seymour Hersh ότι ένα ναυτικό αεροσκάφος μπορεί να συμμετείχε στην έκρηξη του North Stream 2. Ενώ ο Hersh πιστεύει ότι ήταν ένα νορβηγικό P-8 Poseidon, ο Monkey Werx ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος που συμμετείχε στην επιχείρηση είναι νηολογημένο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα ερώτημα παραμένει: Τι ακριβώς έκανε αυτό το αεροπλάνο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, με το οποίο ασχολείται ο Monkey Werx στο βίντεό του, τη νύχτα της έκρηξης του αγωγού πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα; 

Το πλήρωμα παρακολουθούσε μόνο τη μυστική επιχείρηση των Νορβηγών, ή ήταν δυνατόν, όπως προτείνει ο Monkey Werx, να ήταν οι ίδιοι ενεργοί;


Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...