Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ιάπωνας γιατρός μηνύει την κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να αναγνωρίσει τραυματισμούς και θανάτους από «εμβόλιο» για τον Covid.

Ιάπωνας γιατρός μηνύει την κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να αναγνωρίσει τραυματισμούς και θανάτους από «εμβόλιο» για τον Covid


Εικόνα: Ιάπωνας γιατρός μηνύει την κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να αναγνωρίσει τραυματισμούς και θανάτους από «εμβόλιο» για τον Covid

Natural News ) Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας εμπλέκεται σε μια μαζική συγκάλυψη δεδομένων που δείχνουν ότι τα «εμβόλια» του Covid καταστρέφουν ζωές. Και ο Δρ. Masanori Fukushima κάνει μήνυση για να προσπαθήσει να δημοσιοποιήσει αυτά τα δεδομένα.

Ένας πολύ αξιότιμος γιατρός και επιστήμονας, ο Δρ Φουκουσίμα κατέθεσε επίσημα μήνυση κατά του Υπουργείου Υγείας της κυβέρνησής του για την καταστολή των δεδομένων που δείχνουν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν αυξημένους

 θανάτους σε ολόκληρη τη χώρα.

«Σήμερα, καταθέσαμε μήνυση κατά της ιαπωνικής 

κυβέρνησης για ακύρωση της διοικητικής δράσης»,

ανακοίνωσε ο Δρ Φουκουσίμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Αυτό είναι ένα ιστορικά σοβαρό πρόβλημα που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του έθνους της Ιαπωνίας. Ως γιατρός και επιστήμονας, δεν είχα άλλη επιλογή από το να τολμήσω να κινηθώ νομικά». (Σχετικό: Το 2021, η Ιαπωνία διέκοψε εκατομμύρια δόσεις «εμβόλια» της Moderna κατά του Covid, τα φιαλίδια των οποίων βρέθηκαν να περιέχουν μυστηριώδεις «μαύρες ουσίες».)

Η βιογραφία του Δρ Φουκουσίμα αναφέρει ότι είναι «Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο και Διευθυντής και Πρόεδρος του Μεταφραστικού Ερευνητικού Κέντρου Πληροφορικής (TRI).» Γνωρίζουμε επίσης ότι είναι ογκολόγος με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας ως ηγέτης στη θεραπεία του καρκίνου και στη μεταρρύθμιση του ιατρικού συστήματος της Ιαπωνίας.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας εξακολουθεί να προωθεί τα jabs για τον Covid, ενώ κρύβει την αλήθεια για τους κινδύνους τους.

«Σήμερα, είναι θέμα θεμελιώδους σημασίας για την ιαπωνική κυβέρνηση να συλλέγει και να αποκαλύπτει συνεχώς ακριβή δεδομένα», είπε ο Δρ Φουκουσίμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Ωστόσο, έχω δει το πρόσφατο σκάνδαλο απάτης που διέπραξε το Υπουργείο Υγείας».

Αναγνωρίζοντας ότι τα δεδομένα που αποκρύπτονται είναι κρίσιμα για τη δημόσια υγεία, καθώς βοηθούν τους ανθρώπους να αξιολογήσουν και να συναινέσουν ενημερωμένα σχετικά με το αν θα δεχτούν ή όχι τρύπημα, ο Δρ Φουκουσίμα ελπίζει ότι η αγωγή του θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για τον λαό της Ιαπωνίας.

«Δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι απολύτως σημαντικό να αποκαλυφθούν δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού κατά του ιού COVID-19», είπε. «Αυτό συμβαίνει επειδή τέτοια δεδομένα συνδέονται άμεσα με την υγειονομική περίθαλψη, τα προς το ζην και την οικονομία των ανθρώπων. Επομένως, πιστεύω ότι η ιαπωνική κυβέρνηση, δηλαδή το Υπουργείο Υγείας, πρέπει να αποκαλύψει τα δεδομένα σωστά στο κοινό».

Τα δεδομένα που έχει λάβει προσωπικά ο Δρ Φουκουσίμα, αλλά δεν αναφέρονται από την ιαπωνική κυβέρνηση, δείχνουν ότι οι μη εμβολιασμένοι Ιάπωνες είναι πολύ πιο υγιείς από τους «πλήρως εμβολιασμένους» ομολόγους τους.

«Ρίξτε μια ματιά στα δεδομένα για τις ηλικιακές ομάδες 65-69 και 70-79», εξήγησε. Παραδόξως, ο αριθμός των νέων λοιμώξεων ή των θετικών κρουσμάτων ανά 100.000 άτομα είναι τέσσερις φορές υψηλότερος για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δύο φορές, σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.

«Επίσης, δείτε τα δεδομένα που παρείχε η Συμβουλευτική Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ποσοστό θνησιμότητας των μη εμβολιασμένων ατόμων και τα ποσοστά θνησιμότητας των ατόμων που εμβολιάστηκαν με μία δόση και δύο δόσεις περιγράφηκαν σωστά. Σύμφωνα με την περιγραφή με κόκκινο χρώμα, ο εμβολιασμός έχει πράγματι μειώσει το ποσοστό θνησιμότητας για άτομα άνω των 65 ετών. Ωστόσο, για όλες τις ηλικίες, ο εμβολιασμός έχει δείξει το αντίθετο αποτέλεσμα, προκαλώντας υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας. Αυτό είναι ένα παράδοξο φαινόμενο».

Τα επίσημα κυβερνητικά έγγραφα δείχνουν όλα αυτά τα ίδια πράγματα, συνέχισε να αποκαλύπτει ο Δρ Φουκουσίμα, αλλά το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα γι 'αυτό επειδή αποκρύπτεται επίτηδες - ακόμη και όταν η ιαπωνική κυβέρνηση συνεχίζει να πιέζει ενέσεις για τον κορωνοϊό στον πληθυσμό.

«Με βάση τα στοιχεία που δημοσίευσε η Συμβουλευτική Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2021, η βάση για τη σύσταση εμβολιασμού για όλες τις ηλικίες δεν θα πρέπει πλέον να υφίσταται», κατέληξε ο Δρ Φουκουσίμα. «Παρά το γεγονός, το Υπουργείο Υγείας έχει προχωρήσει με τον εμβολιασμό».

https://www.naturalnews.com/2023-02-09-japanese-doctor-sues-government-covid-vaccine-injuries.html

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...