Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ο πραγματικός Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Ο Τσόρτσιλ περιέγραψε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

 ως ο «πιο περιττός πόλεμος στην ιστορία». 

Αλλά υπηρέτησε τραπεζίτες στην Πόλη που είχαν 

διόρθωσε τις χρηματιστηριακές του ζημίες και 

έσωσε την αγαπημένη του Τσάρτγουελ από τον αποκλεισμό. 

Μανιοκαταθλιπτικός,  ευδοκιμούσε στην ορμή

 του πολέμου και νοιαζόταν ελάχιστα για τους απλούς ανθρώπους.




Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ένας κρυπτοεβραίος  που ξεπούλησε τη χώρα του  για να προωθήσει  το πρόγραμμα της παγκόσμιας κυριαρχίας  των Ρότσιλντ  .


Οι μασονικοί Εβραίοι κεντρικοί τραπεζίτες επινοούν πολέμους  για το κέρδος, για να σκοτώσουν  πατριώτες και  να υποβιβάσουν και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. 



Τελευταία - Η ταινία του Χόλιγουντ προσπαθεί να ξεβράσει τον εγκληματία πολέμου Ουίνστον Τσόρτσιλ

-----------  Περισσότερα εγκλήματα πολέμου Τσώρτσιλ - Αν οι Ναζί είχαν κερδίσει, θα τον είχαν κρεμάσει; 


(Winston Churchill, Illuminati--Αρχικά δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2005)

Από τον Henry Makow, Ph.D.


Μετά την πρώτη αεροπορική επιδρομή των Ναζί στις 7 Σεπτεμβρίου 1940 στο Λονδίνο που σκότωσε 306 ανθρώπους, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ παρατήρησε: «Με επευφημούσαν σαν να τους είχα δώσει τη νίκη, αντί να βομβαρδίσουν τα σπίτια τους σε κομμάτια ». (416)

Ο Τσόρτσιλ λέει την αλήθεια.

Άγνωστος στους Λονδρέζους, είχε απορρίψει την πρόταση του Χίτλερ να περισώσει πολιτικούς στόχους. Το αντίθετο, ώθησε τον Χίτλερ να βομβαρδίσει το Λονδίνο χτυπώντας πρώτα το Βερολίνο και άλλους πολιτικούς στόχους.

Ο Τσόρτσιλ είπε στον Στρατάρχη του Air Marshall του: «Ποτέ μην κακομεταχειρίζεσαι έναν εχθρό κατά το ήμισυ» και έδωσε εντολή στο υπουργικό συμβούλιο, «ο βομβαρδισμός στρατιωτικών στόχων, που ερμηνεύεται όλο και περισσότερο, φαίνεται ο καλύτερος δρόμος για το σπίτι μας αυτή τη στιγμή». Εμπόδισε τον Ερυθρό Σταυρό να παρακολουθεί τις απώλειες αμάχων. (440)

Corbis-BE028016.jpg

Πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου 1940, 7.000 Λονδρέζοι, συμπεριλαμβανομένων 700 παιδιών, ήταν νεκροί. Μέχρι το τέλος του πολέμου, περισσότεροι από 60.000 Βρετανοί πολίτες και 650.000 Γερμανοί πολίτες πέθαναν από «στρατηγικούς» βομβαρδισμούς.

Το 1940, ο Τσόρτσιλ έπρεπε να εκτρέψει τις επιθέσεις από τα αεροδρόμια της RAF, αλλά ήθελε επίσης να ξεκινήσει την αιμοληψία. Είχε περάσει ένας χρόνος με λίγη δράση. Ονομαζόταν «ψευδής πόλεμος». Ο Χίτλερ έκανε γενναιόδωρες προσφορές ειρήνης που εξέχοντες Άγγλοι ήθελαν να αποδεχτούν.

Αν η Βρετανία είχε συνάψει ειρήνη, δεν θα είχε γίνει εβραϊκό ολοκαύτωμα.

Ο Τσόρτσιλ χαρακτήρισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ως τον «πιο περιττό πόλεμο στην ιστορία». Αλλά υπηρέτησε τραπεζίτες στην πόλη που είχαν αποκαταστήσει τις ζημιές του στο χρηματιστήριο και έσωσαν την αγαπημένη του Chartwell από τον αποκλεισμό. Μανιοκαταθλιπτικός, ευδοκίμησε στη βιασύνη του πολέμου και ελάχιστα νοιαζόταν για τους απλούς ανθρώπους.

Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι το ιστορικό σακχαρίνης που μας ταΐζουν με το κουτάλι. Αυτό που ονομάζουμε «ιστορία» είναι κυρίως προπαγάνδα, δηλαδή συγκάλυψη.

Η πηγή μου για τα παραπάνω είναι ο Πόλεμος του Τσώρτσιλ του Ντέιβιντ Ίρβινγκ (Avon Books, 1987), το οποίο διαπερνά τη σύγχυση που χαρακτηρίζει τις περισσότερες αφηγήσεις του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ένα μεγάλο βήμα σε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα υποδούλωσης της ανθρωπότητας σε μια παγκόσμια δικτατορία που διοικείται από τους Illuminati (μονοπωλιακή πρωτεύουσα με έδρα το Λονδίνο).

Οι Ιλλουμινάτι ξεκινούν πολέμους για να αυξήσουν τον πλούτο και τη δύναμή τους και να ελέγξουν, να αναδιαμορφώσουν και να εκβιάσουν την ανθρωπότητα. Οι περισσότεροι πολιτικοί είναι απατεώνες, απατεώνες, προδότες και εγκληματίες, συσκευασμένοι και πωλούμενοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (που ανήκουν σε τραπεζίτες) και τα πανεπιστήμια.


ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΟΥΡΤΣΙΛ;


Το ουσιαστικό γεγονός για τον Winston Churchill είναι ότι ο πατέρας της μητέρας του ήταν ο Leonard Jerome (πρώην Jacobson, 1818-1891) κερδοσκόπος και συνέταιρος του August Belmont (nee Shoenberg 1813-1890), ο οποίος ήταν ο κύριος Αμερικανός εκπρόσωπος του Rothschild.

JJ.jpeg

Ο γάμος της Jennie Jerome με τον Randolph Churchill, τον δεύτερο γιο του δούκα του Marlborough, ήταν ένας βολικός, χαρακτηριστικός πολλών ενώσεων μεταξύ κόρες Εβραίων χρηματοδότων και σπάταλων Βρετανών αριστοκρατών.

Προφανώς, οι ενστάσεις του Marlborough ξεπεράστηκαν από μια προίκα 50.000 λιρών, αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν παρευρέθηκαν στον γάμο τον Απρίλιο του 1874 και η Δούκισσα αναφέρθηκε στον νεαρό Ουίνστον, που γεννήθηκε επτά μήνες αργότερα, ως «ξεκίνημα».

Οι βιογράφοι τείνουν να περιγράφουν τον Τσόρτσιλ ως όχι αρκετά «Άγγλο» και να χρησιμοποιούν εβραϊκά στερεότυπα. Για την πρόωρη γέννηση του Τσόρτσιλ, ο Γουίλιαμ Μάντσεστερ λέει: «Ποτέ δεν μπορούσε να περιμένει τη σειρά του». (" The Last Lion ", σελ. 108)

Η Beatrice Webb ηχογράφησε να κάθεται δίπλα του στο δείπνο: "Πρώτη εντύπωση: ανήσυχη, σχεδόν αφόρητα... εγωίστρια, ανώμαλη, ρηχή και αντιδραστική αλλά με κάποιο προσωπικό μαγνητισμό... Περισσότερο για τον Αμερικανό κερδοσκόπο παρά τον Άγγλο αριστοκράτη. Μίλησε αποκλειστικά για τον εαυτό του και τα προεκλογικά του σχέδια...» (John Pearson, « The Private Lives of Winston Churchill », 114)

Η «οδηγούμενη» ιδιότητα του Τσόρτσιλ αποδίδεται στο γεγονός ότι οι γονείς του τον παραμέλησαν και τον έμαθαν να κερδίζει αγάπη με κοσμικά επιτεύγματα. (Ήθελε επίσης να εκδικηθεί τον πατέρα του του οποίου η πολιτική σταδιοδρομία/ζωή κόπηκε απότομα λόγω σύφιλης.) Ο Ουίνστον έγινε επιτυχημένος συγγραφέας σε ηλικία 24 ετών και υπουργός του υπουργικού συμβουλίου στα 33. Η άνοδός του υποβοηθήθηκε από τις στενές σχέσεις της μητέρας του με τον κύκλο των Ρότσιλντ, ιδιαίτερα ο ισχυρός τραπεζίτης Έρνεστ Κασέλ.

winstonchurchill1929.jpg











Στη δεκαετία του 1930, οι φίλοι τραπεζίτες του Τσόρτσιλ τον έκαναν το κορυφαίο φως στο λόμπι τους, « The Focus Group », με επικεφαλής τον Σιωνιστή πρόεδρο της British Shell, Sir Robert Waley-Cohen. Ο Τσόρτσιλ έγινε ο κύριος αντίπαλος του «κατευνασμού» και τελικά το κύριο εμπόδιο για τη σύναψη ειρήνης με τον Χίτλερ.

Το 1936, ο Πρωθυπουργός Στάνλεϊ Μπάλντουιν είπε σε μια αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Τσόρτσιλ: «Αν υπάρχει κάποια μάχη στην Ευρώπη, θα προτιμούσα να δω τους Μπολσί και τους Ναζί να το κάνουν». Αλλά αυτή η πολιτική δεν ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους οι Illuminati. (61)

Έχω ήδη περιγράψει τους Illuminati ως μια κλίκα/λατρεία που αποτελείται από εβραϊκά οικονομικά και βρετανική/αμερικανική/ευρωπαϊκή αριστοκρατία που ενώνεται με γάμο, χρήματα και πίστη στον αποκρυφισμό (Ελευθεροτεκτονισμός). Ο Τσόρτσιλ, ένας Ελευθεροτέκτονας, ταιριάζει ακριβώς σε αυτήν την περιγραφή.

Κατέχουν τεράστια αλληλένδετα καρτέλ (τράπεζες, πετρέλαιο, φαρμακευτικά προϊόντα, χημικά, ορυκτά, μέσα ενημέρωσης κ.λπ.) και ελέγχουν την κοινωνία και την κυβέρνηση μέσω εταιρικών και επαγγελματικών ομάδων, μέσων ενημέρωσης, μυστικών εταιρειών, δεξαμενών σκέψης, ιδρυμάτων και υπηρεσιών πληροφοριών. Στόχος τους είναι «να απορροφήσουν τον παγκόσμιο πλούτο» (σύμφωνα με τα λόγια του Cecil Rhodes.)

Τα έθνη (Βρετανία, ΗΠΑ, Ισραήλ) κινήματα (σιωνισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός) και λαοί (Αμερικανοί, Γερμανοί, Εβραίοι) είναι τα πιόνια τους, που πρέπει να θυσιαστούν όπως συνήθως τα πιόνια, στο απαίσιο μεγαλομανιακό τους σχέδιο.

Σύμφωνα με το έγγραφο «Red Symphony» , οι Illuminati δημιούργησαν τον Χίτλερ για να ελέγξουν τον Στάλιν και να ξεκινήσουν έναν πόλεμο. Αλλά φαίνεται ότι ο Χίτλερ αποξένωσε τους τραπεζίτες τυπώνοντας τα δικά του χρήματα. Αυτή ήταν μια μεγάλη απειλή για την «Επανάσταση» (δηλ. τον παγκόσμιο έλεγχο των Illuminati).

«Το ασυγχώρητο έγκλημα της Γερμανίας πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο», είπε ο Τσόρτσιλ, ήταν η προσπάθειά της να βγάλει την οικονομική της δύναμη από το παγκόσμιο εμπορικό σύστημα και να δημιουργήσει τον δικό της μηχανισμό ανταλλαγής που θα στερούσε την παγκόσμια χρηματοδότηση της ευκαιρίας για κέρδος. (Churchill to Lord Robert Boothby, quoted in the Foreword, 2nd Ed. Sydney Rogerson, Propaganda in the Next War
2001, orig. 1938.


ΑΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Ο Χίτλερ δεν είχε καμία επιθυμία να πολεμήσει τη Βρετανία. Θεωρούσε τους Βρετανούς ως φυλετικά αδέρφια και φοβόταν έναν πόλεμο δύο μετώπων. Έκανε πολλές ειρηνευτικές προτροπές, υποσχόμενος να επιστρέψει τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις και να υποστηρίξει τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Το μόνο που ήθελε ήταν ένα ελεύθερο χέρι απέναντι στη Ρωσία.

Έστειλε τον αναπληρωτή του Ρούντολφ Χες στη Βρετανία για να κάνει μήνυση για ειρήνη τον Μάιο του 1941. Ο Τσόρτσιλ έβαλε κλειδωμένο τον Χες. Δεν καταλαβαίνω πώς ο Χίτλερ δεν γνώριζε ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι ασκούσαν αποφασιστική εξουσία στη Βρετανία. Αυτό ήταν κοινή γνώση στη Βρετανία . Με κάνει να αναρωτιέμαι αν δεν ήταν ένας Άγγλος ατζέντης που είχε διπλοσταυρωθεί. 

Μετά την εισβολή του Χίτλερ στη Ρωσία τον Ιούνιο του 1941, η πολιτική του απέναντι στους Εβραίους μετατοπίστηκε από την απέλαση στην εξόντωση. Θεωρούσε τον ρωσικό κομμουνισμό ως ένα εβραϊκό φαινόμενο. Όλο και περισσότερο, η Γερμανία εμπλεκόταν σε έναν γενοκτονικό αγώνα θανάτου με τους Εβραίους.

Αυτό δεν θα είχε συμβεί αν η Βρετανία είχε κάνει ειρήνη ή είχε επιτρέψει την υπό όρους παράδοση. Αλλά η εγκατάλειψη της Ρωσίας δεν ήταν ποτέ στα χαρτιά. Ο κομμουνισμός και ο φασισμός δημιουργήθηκαν από το μονοπωλιακό κεφάλαιο (τους Illuminati) για να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον σαν τους τέρατα γορίλες σε μια φτηνή ιαπωνική φρίκη.

Ο FDR είπε περίφημα ότι τίποτα στην ιστορία δεν συμβαίνει τυχαία. Ο σκοπός των Illuminati στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν οικονομικός, πολιτικός και αποκρυφιστικός: να πλουτίσουν καταστρέφοντας τα εθνικά κράτη της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας) ενώ θυσίαζαν εκατομμύρια ζωές στον θεό τους Σατανά.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι εναντίον του Χίτλερ ή του εθνικοσοσιαλισμού», φέρεται να είπε ο Τσόρτσιλ, «αλλά ενάντια στη δύναμη του γερμανικού λαού, που πρόκειται να συντριβεί μια για πάντα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στα χέρια του Χίτλερ ή Ιησουίτης ιερέας». (Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace σελ. 145)

Το εβραϊκό ολοκαύτωμα ήταν επίσης μέρος του σχεδίου, για να δικαιολογηθεί η δημιουργία του μασονικού «εβραϊκού» κράτους. Ο Bernard Wasserstein γράφει: «Κατά τα δύο πρώτα χρόνια του πολέμου, όταν οι γερμανικές αρχές έστρεψαν τις προσπάθειές τους για να εξασφαλίσουν την έξοδο των Εβραίων από το Ράιχ και από τα κατεχόμενα από τους Ναζί εδάφη, ήταν η βρετανική κυβέρνηση που πρωτοστάτησε στην αποτροπή της απόδρασης. διαδρομές από την Ευρώπη κατά των Εβραίων προσφύγων». (« Η Βρετανία και οι Εβραίοι της Ευρώπης», 1939-1945, σελ. 345)

Η αξία της ιστορίας είναι να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Όλα είναι ενορχηστρωμένα σύμφωνα με ένα σχέδιο αιώνων. Καθώς οι ακτίνες του λυκόφωτος του χριστιανικού πολιτισμού σβήνουν πάνω από τη γη, η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια περίοδο σκότους και αβεβαιότητας.

Δείτε επίσης: Michael Walsh Real History of the Blitz

-----------------------

ΤσόρτσιλΓεια σου Henry,

σκέφτηκα ότι εσύ και οι αναγνώστες σου μπορεί να βρεις ενδιαφέρουσα αυτή τη φωτογραφία του Winston Churchill. Αγόρασα ένα βιβλίο για τους δρυίδες και τα χαμηλά και ιδού εκεί ήταν. Πιστεύω ότι αυτοί είναι κάποιοι Ελευθεροτέκτονες που στέκονται πίσω του; Μοιάζει λίγο τρυφερό, πρέπει να είναι ένα άγγιγμα του «μαύρου σκύλου». Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά!

Ο κόσμος ξυπνάει... ειρήνη, και δύναμη στην αντίσταση!

Κάποιος

 

Σχετίζεται με

Τσόρτσιλ ο Δρυίδης
Τσόρτσιλ και οι Εβραίοι 

Ομοφυλοφιλικό δαχτυλίδι με τον Μόρτον; 

Καταγγελίες για ομοφυλόφιλους.

 Η μητέρα του Τσόρτσιλ είναι σεξουαλική ασέβεια;

Ο T. Stokes Churchill ήταν τραπεζίτης Go-fer

https://henrymakow.com/001071.html?_ga=2.235306178.277841360.1661532650-1367636254.1661532650