Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ο Χίτλερ και ο Μπόρμαν ήταν προδότες - The Smoking Gun

 Χίτλερ και ο Μπόρμαν, αριστερά.

Μετά τον πόλεμο, ο  στρατηγός Reinhard Gehlen

 Ο επικεφαλής  της  Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας  (BND),   επιβεβαίωσε τις υποψίες του εν καιρώ πολέμου.

Μάρτιν Μπόρμαν, ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος

στη ναζιστική Γερμανία,   ήταν « σοβιετικός» κατάσκοπος, 

με τη συνενοχή του Χίτλερ. 

Ο Χίτλερ ήταν ένας πράκτορας των Ιλλουμινάτι που είχε εντολή να οδηγήσει τη Γερμανία σε μια καταστροφική ήττα προκειμένου να εξαφανίσει οριστικά  τον γερμανικό εθνικισμό  και να ανοίξει το δρόμο για το Rothschild NWO. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η πιο τρομακτική φάρσα στην ιστορία, ακολουθούμενος από τον COVID.






Σημείωση του συντάκτη- Οι μακροχρόνιοι αναγνώστες είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις πληροφορίες, αλλά η επισκεψιμότητά μου δείχνει ότι υπάρχουν πολλά νέα άτομα

 ανοίγουν το μυαλό τους στη συνωμοσία των Illuminati (Μασονικών Εβραίων).




(Ενημερώθηκε από 16 Μαρτίου 2017 και 14 Ιουλίου 2019)

από τον Henry Makow Ph.D.


Στο παρελθόν, έχω παρουσιάσει στοιχεία  ότι ο Μάρτιν Μπόρμαν, ο άνθρωπος που υπέγραψε την επιταγή μισθοδοσίας του Χίτλερ, ήταν πράκτορας των Σοβιετικών, δηλαδή των Ιλλουμινάτι . αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ο Χίτλερ ήταν επίσης συνειδητός προδότης.

Η μαρτυρία του στρατηγού Reinhard Gehlen, Αρχηγού Πληροφοριών Abwehr για τη Ρωσία, δείχνει ότι ήταν.

gehlenservice.jpg

Στα απομνημονεύματά του, "The Service" (World Pub.1972) ο Gehlen λέει ότι αυτός και ο ναύαρχος Canaris, επικεφαλής του Abwehr, υποπτεύονταν ότι υπήρχε ένας προδότης στη γερμανική Ανώτατη Διοίκηση.

Και οι δύο είχαν παρατηρήσει ότι οι Σοβιετικοί λάμβαναν «γρήγορες και λεπτομερείς πληροφορίες... σε ανώτατο επίπεδο λήψης αποφάσεων». 

Και οι δύο υποπτεύονταν τον Μάρτιν Μπόρμαν, τον αναπληρωτή Φύρερ και επικεφαλής του Ναζιστικού Κόμματος.

«Οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό όταν, ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, ανακαλύψαμε ότι ο Bormann και η ομάδα του λειτουργούσαν ένα δίκτυο ραδιοπομπών χωρίς επίβλεψη και το χρησιμοποιούσαν για να στείλουν κωδικοποιημένα μηνύματα στη Μόσχα.

Όταν οι παρατηρητές της OKW ανέφεραν αυτό, ο Canaris ζήτησε έρευνα. αλλά ήρθε η είδηση ​​ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε απαγορεύσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε παρέμβαση: είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για αυτά τα Funkspiele , ή τα «ψεύτικα ραδιοφωνικά μηνύματα», και τα είχε εγκρίνει» (σελ. 71).


Η ΓΚΕΛΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΡΜΑΝ


Παρά το γεγονός ότι σημαντικές πληροφορίες συνέχισαν να διαρρέουν, ο Gehlen και ο Canaris το άφησαν έτσι. «Κανείς από εμάς δεν ήταν σε θέση να καταγγείλει το Reichsleiter [Bormann] με οποιαδήποτε προοπτική επιτυχίας».

Στο βιβλίο του «Ο προδότης του Χίτλερ» ο Λούις Κίλζερ υπολόγισε ότι ο Μπόρμαν άξιζε πενήντα μεραρχίες για τους Σοβιετικούς.

gehlen.jpeg

Μετά τον πόλεμο, ο Gehlen, ο οποίος ήταν επικεφαλής της BND (Δυτικής Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την προδοσία του Bormann. «Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950, μου πέρασαν δύο ξεχωριστές αναφορές πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα ότι ο Μπόρμαν ήταν σοβιετικός πράκτορας...» (σελ. 70)

Το γεγονός ότι ο Χίτλερ θωράκισε τον Μπόρμαν επιβεβαιώνει ότι ήταν επίσης ενεργός προδότης. Και οι δύο εξυπηρετούσαν τους Illuminati (Μασονικούς) τραπεζίτες, δηλαδή το συνδικάτο Rothschild, με έδρα το Λονδίνο. Οι Illuminati ήταν επίσης πίσω από τον Στάλιν και τον κομμουνισμό, για να μην αναφέρουμε τον Τσόρτσιλ και τον FDR. 

Κατασκευάζοντας πόλεμο, οι Illuminati διεξάγουν πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με απώτερο στόχο μια συγκεκαλυμμένη παγκόσμια κυβερνητική δικτατορία.

Σκεφτείτε 9-11, «The Patriot Act», μαζική επιτήρηση, lockdown, «εμβόλια». Πίσω από το πέπλο της καταπολέμησης του «τρόμου», οικοδομούν ένα αστυνομικό κράτος. «Αυτοί» είναι το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών, το πραγματικό Deep State. Στόχος είναι η κοινωνία στο σύνολό της.  

 

ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

 

Τον χειμώνα του 1941-42, ο Gehlen και οι άλλοι στρατηγοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ρωσική εκστρατεία ήταν καταδικασμένη «όχι επειδή δεν μπορούσε να κερδηθεί στρατιωτικά ή πολιτικά, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης παρέμβασης του Χίτλερ, που οδήγησε σε τέτοιες στοιχειώδεις γκάφες που η ήττα ήταν αναπόφευκτη. ." (98)

hitler-time_man_of_year_1938-1.jpg

(Ο «Άνθρωπος της Χρονιάς» του περιοδικού Time 1938. Οι Illuminati δημιούργησαν τον Χίτλερ.)


Παρά το γεγονός ότι ο Χίτλερ είχε καλύψει τον προδότη Μπόρμαν, ο Γκέλεν δεν κατέληξε στο προφανές συμπέρασμα, ότι οι «στοιχειώδεις γκάφες» του Χίτλερ ήταν εσκεμμένες.

Στο βιβλίο του, ο Gehlen περιγράφει λεπτομερώς ορισμένες από αυτές τις γκάφες. 

Το Γενικό Επιτελείο ήθελε να συγκεντρώσει πόρους για την κατάληψη της Μόσχας. Ο Χίτλερ επέμεινε να διαλύσει την προσπάθεια σε τρία μέτωπα.

Το Γενικό Επιτελείο είδε ότι οι Σοβιετικοί επρόκειτο να παγιδεύσουν την Έκτη Στρατιά στο Στάλινγκραντ και απαίτησε μια στρατηγική αποχώρηση. Ο Χίτλερ άσκησε βέτο και 200.000 από τα καλύτερα στρατεύματα της Γερμανίας (και αναντικατάστατα όπλα) σκοτώθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. 

Για να αντικαταστήσει αυτές τις απώλειες, το Γενικό Επιτελείο ήθελε να στρατολογήσει εκατομμύρια πρόθυμους εθελοντές από αντικομμουνιστικές τάξεις, δηλαδή Ρώσους, Ουκρανούς, Λιθουανούς κ.λπ.

«Μετά από 20 χρόνια αυθαίρετης αδικίας και τρόμου, η αποκατάσταση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η ιερότητα της ιδιοκτησίας ένωσαν κάθε κάτοικο της σοβιετικής αυτοκρατορίας σε μια κοινή ετοιμότητα να στηρίξουν τους Γερμανούς. " (81)

Η Βέρμαχτ άρχισε να χτίζει ένα εθνικιστικό καθεστώς γύρω από τον χαρισματικό Ρώσο αποστάτη, στρατηγό Βλάσοφ.

Πράγματι, μια τέτοια έκκληση ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του Στάλιν, σύμφωνα με τον γιο του, ο οποίος έγινε αιχμάλωτος.

"Το μόνο πράγμα που φοβάται ο πατέρας μου είναι η εμφάνιση ενός εθνικιστικού καθεστώτος που του αντιτίθεται. Αλλά αυτό είναι ένα βήμα που δεν θα κάνετε ποτέ". είπε ο Γιακόφ στον ναζί ανακριτή του. «Επειδή ξέρουμε ότι δεν έχετε βάλει στόχο να ελευθερώσετε τη χώρα μας αλλά να την κατακτήσετε». (80)

kilzer.jpgΛανθασμένος. Εάν ο στόχος του Χίτλερ ήταν να κατακτήσει τη Ρωσία, θα είχε εξαπατήσει τους ντόπιους και στη συνέχεια θα τους είχε συντρίψει αργότερα. Ο πραγματικός στόχος του Χίτλερ δεν ήταν να νικήσει τη Ρωσία αλλά να νικήσει η Ρωσία τη Γερμανία.  

  Ο Χίτλερ δεν προσπάθησε να εξαπατήσει τους Σλάβους σχετικά με τα γενοκτονικά του σχέδια για αυτούς, και αντί να τον καλωσορίσουν, κέρδισε την αδυσώπητη αντίσταση και το μίσος τους. Ο Στάλιν ήξερε ότι μπορούσε να εμπιστευτεί τον Χίτλερ, έναν συνάδελφο πράκτορα των Ιλλουμινάτι, για να πέσει.

Ομοίως, αν ο πραγματικός στόχος του Χίτλερ ήταν να ματαιώσει τους Εβραίους τραπεζίτες, θα είχε εισβάλει στην Αγγλία και όχι στη Ρωσία.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η πιο τρομακτική φάρσα στην ιστορία. Μια λατρεία σατανιστικών (σαββατιανών) Εβραίων και Μασόνων, που χρηματοδοτείται από το συνδικάτο των Rothschild, είναι υπεύθυνη για την καταστροφή περισσότερων από εξήντα εκατομμυρίων ζωών.  

Ο Χίτλερ απέδειξε με τις πράξεις του ότι ήταν προδότης. Εγκαταστάθηκε από τους Illuminati για να καταστρέψει τη Γερμανία έτσι ώστε να γλιστρήσει όμορφα στο NWO. 

-----

Σχετικά- Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι είναι ενορχηστρωμένοι 

----------- Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συνεννοήθηκαν στην επιχείρηση Μπαρμπαρόσα

------------ Ο Στάλιν χρηματοδότησε τον Χίτλερ 

---------- Ο Bormann Ran Hitler για τους Illuminati 

---------- Καταραμένα στοιχεία- Ο Μάρτιν Μπόρμαν ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ

--------- Ήταν ο Χίτλερ πράκτορας των Ιλλουμινάτι;

---------- Κάρτα φακέλου της γαλλικής αστυνομίας του 1924 για τον Αδόλφο Τζέικομπ Χίτλερ 

--------- Ο Βρετανός πράκτορας στο αυτί του Χίτλερ 

---------