Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Πώς oι Bρετανοί σταμάτησαν τήν καθαίρεση του Χίτλερ το 1938.

Τον Αύγουστο του 1938, το Γερμανικό Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε τους Βρετανούς ότι ήταν έτοιμοι να εκδιώξουν τον Χίτλερ. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι Βρετανοί ήταν να αντισταθούν στις απαιτήσεις του Χίτλερ. Αντίθετα, στο Μόναχο, του παρέδωσαν την Τσεχοσλοβακία, μια άλλη απόδειξη ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ιλλουμινάτι .

«Συνολικά, κανένας άνθρωπος δεν έχει κάνει περισσότερο κακό στο παρόν και το μέλλον της λευκής φυλής από τον Αδόλφο Χίτλερ». — Τζεφ Φέργκιουσον

«Στην πολιτική τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Εάν συμβεί, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι σχεδιάστηκε έτσι». — FDR

«Ετοιμάστηκε ακόμη και μια ομάδα ψυχιάτρων, υπό την προεδρία του διαπρεπούς καθηγητή Δρ. Karl Bonhoeffer, ο οποίος θα πιστοποιούσε τον Φύρερ ως παράφρονα, έτσι ώστε να μπορούσε να μπει σε ένα τρελοκομείο… «Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου», [Αρχηγός του Επιτελείου, ο στρατηγός Franz] Halder θα έγραφε, «είχαμε λάβει μέτρα για να ανοσοποιήσουμε τη Γερμανία από αυτόν τον τρελό.» (156)

Ναύαρχος Wilhelm Canaris. Είναι αυτή η χειρονομία η εξήγηση της υπακοής των Γερμανών στρατηγών;


Τον Μάιο του 1938, όταν ο Χίτλερ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία, το γερμανικό Γενικό Επιτελείο φοβόταν έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα κατέστρεφε τη Γερμανία. Αποφάσισαν να τοποθετήσουν τον Χίτλερ σε ψυχιατρείο.

Το μόνο που χρειάζονταν ήταν επιβεβαίωση από την Αγγλία ότι θα βοηθούσε την Τσεχοσλοβακία. Οι Βρετανοί αναστατώθηκαν. Αντί να πάρουν θέση, σαμποτάρουν την αντίσταση της Γερμανίας στη ναζιστική πανούκλα.

Ο Λούντβιχ Μπεκ, ο Αρχηγός του Γερμανικού Γενικού Επιτελείου, παρατήρησε:

«Με την υποχώρηση στον Χίτλερ, η βρετανική κυβέρνηση θα χάσει τους δύο κύριους συμμάχους της, το Γενικό Επιτελείο και τον γερμανικό λαό».

Η απλούστερη και καλύτερη ευκαιρία για να αποφύγουμε τη συμφορά χάθηκε. Οι Illuminati ήθελαν τον παγκόσμιο πόλεμο για να αυξήσουν τη δύναμη και τον πλούτο τους και να καταστρέψουν τη Γερμανία πριν από τη σατανιστική παγκόσμια κυβέρνησή τους. Οι Illuminati δεν επρόκειτο να επιτρέψουν την ανατροπή της δημιουργίας τους, του Αδόλφου Χίτλερ .

«Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός ο πόλεμος δεν είναι εναντίον του Χίτλερ ή του εθνικοσοσιαλισμού», φέρεται να είπε ο Τσόρτσιλ, «αλλά ενάντια στη δύναμη του γερμανικού λαού, που πρόκειται να συντριβεί μια για πάντα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στα χέρια του Χίτλερ ή Ιησουίτης ιερέας». (Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace σελ. 145)

Το Πραξικόπημα

Ο ναύαρχος Wilhelm Canaris, Αρχηγός του Abwehr (Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήταν μέρος της συνωμοσίας για την ανατροπή του Χίτλερ, η οποία περιγράφεται στο βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπάσετ Ο αρχηγός κατασκόπων του Χίτλερ: Η προδοσία του Γουίλχελμ Κανάρις (2012). σελ.150-160.

Ο Κανάρις και ο στρατηγός Μπεκ έστειλαν τον Έβαλντ Φον Κλάιστ στο Λονδίνο στις 21 Αυγούστου όπου συνάντησε τον Σερ Ρόμπερτ Βανσιτάρτ, τον επικεφαλής διπλωματικό σύμβουλο του υπουργικού συμβουλίου. Ο Κλάιστ του είπε ότι η Γερμανία σχεδίαζε να εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία στις 30 Σεπτεμβρίου 1938. 

Αν η Αγγλία τραβούσε μια γραμμή στην άμμο, οι στρατηγοί είχαν σχέδια να βάλουν τέλος στο ναζιστικό καθεστώς. Αυτά τα σχέδια είχαν προχωρήσει αρκετά. Αλλά το μόνο που μπορούσε να εξασφαλίσει ο Κλάιστ ήταν μια γενική δήλωση από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος δεν ήταν ακόμη στο υπουργικό συμβούλιο.

Ωστόσο, το σχέδιο προχώρησε. Ο Richard Bassett γράφει:

«Πολλοί στρατηγοί που διοικούσαν στρατεύματα ήταν έτοιμοι να μπουν στη συνωμοσία. Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, ο στρατηγός Von Witzleben, διοικητής της περιοχής του Βερολίνου, είχε κάνει διευθετήσεις με τον στρατηγό Franz Halder (Νέος Αρχηγός του Επιτελείου) και άλλους για τη σύλληψη του Χίτλερ καθώς επέστρεφε από το Berchtesgaden στην πρωτεύουσα.

«Ο Κόμης Χέλντορφ, ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Βερολίνου, θα συνέλαβε τους άλλους ηγέτες του κόμματος, ενώ ο στρατηγός Χόεπνερ, επικεφαλής της Τρίτης Μεραρχίας Πάντσερ, θα βάδιζε προς το Βερολίνο με το σήμα από το Βίτσλεμπεν.

«Ο κόμης Brockdorff-Ahlefeld, επικεφαλής της φρουράς του Πότσνταμ, θα υποστήριζε το Witzleben, ενώ ο κόμης Fritz von der Schulenburg, γιος του πρώην επιτελάρχη του Γερμανού πρίγκιπα διαδόχου, θα εξασφάλιζε τον κυβερνητικό τομέα του Βερολίνου…». (156)

Αριστερά, στο Μόναχο, ο Chamberlain φωτίζει τη ναζιστική επιθετικότητα

Ωστόσο, ολόκληρη η συνωμοσία βασιζόταν στην Αγγλία, δηλώνοντας ότι θα επενέβαινε σε περίπτωση γερμανικής επίθεσης στην Τσεχοσλοβακία. Αλλά αντί να πάρει θέση, ο Chamberlain ανακοίνωσε στις 14 Σεπτεμβρίου ότι θα πετάξει στο Berchtesgaden για να κάνει θεραπεία με τον Χίτλερ. Η οπτική πρότεινε συνθηκολόγηση. Εκείνες τις μέρες, οι πολιτικοί δεν πετούσαν για να συναντηθούν. Ο Τσάμπερλεν δεν είχε πετάξει ποτέ πριν.

Μπάσετ: «Τόσο το μήνυμα του Τσάμπερλεϊν προς τον Χίτλερ, που σημείωνε «θα είμαι έτοιμος να ταξιδέψω από αύριο το πρωί» όσο και η άμεση αποδοχή του Χίτλερ, υποδηλώνουν αμοιβαία κατανόηση ότι το διακύβευμα σε ένα προσωπικό αεροπλάνο ήταν μεγάλο».

Όταν ο Κανάρης έμαθε τα νέα στο δείπνο, έχασε την όρεξή του. "Τι! Θα επισκεφτεί αυτόν τον άνθρωπο;» αναφώνησε ο Κανάρης. Πολλοί επιφανείς Γερμανοί τρομοκρατήθηκαν. Το πραξικόπημα αναβλήθηκε επ' αόριστον. Πώς μπόρεσαν να ανατρέψουν τον Χίτλερ όταν έπαιρνε αβίαστα τον δρόμο του;

Η απόφαση του Τσάμπερλεν να επισκεφτεί τον Χίτλερ γλίτωσε τον Χίτλερ και τη συμμορία του από την άμεση σύλληψη. Ο εκδότης Ντέιβιντ Άστορ έγραψε ότι η αποτυχία να ενεργήσει στην αποστολή Kleist ήταν «η πιο θλιβερή χαμένη ευκαιρία όλης της κολασμένης εμπειρίας που οδήγησε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο». (Balliol Record, 1982)

Ο ΚΑΝΑΡΗΣ (ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ) ΠΡΟΔΩΣΕ

Ο Richard Bassett γράφει:

«Ο Κανάρις… είχε ανοίξει το χέρι του στους Βρετανούς και αυτοί… είχαν προδώσει… ολόκληρο το τέχνασμα του. … Δεν είναι απίθανο ότι οργανώνοντας την επίσκεψη του Τσάμπερλεν τόσο γρήγορα και κρυφά [ο Βρετανός πρεσβευτής στο Βερολίνο Νέβιλ] ο Χέντερσον , αριστερός, είχε εντυπωσιάσει λοξά στον Φύρερ τη γνώση του για την ευάλωτη θέση του Χίτλερ και την ανάγκη να ενεργήσει γρήγορα… Έκαναν οι δυνάμεις στη Βρετανία με διακριτικό τρόπο θέλεις πόλεμο με τη Γερμανία; Φοβόντουσαν μια αποκατάσταση της μοναρχίας και των στρατηγών που δεν θα αποδεικνύονταν λιγότερο απειλητικοί για την ισορροπία δυνάμεων;». (162)

Ο Κανάρης περιγράφεται συχνά ως μια «πονηρή ηλικιωμένη αλεπού», αλλά προφανώς, δεν είχε τη μεγάλη εικόνα. Η εβραϊκή τραπεζική δύναμη των Illuminati με έδρα το Λονδίνο ήθελε μια παγκόσμια πυρκαγιά. Ο Χίτλερ ήταν ο πράκτορας τους μέχρι το χέρι.

Ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι Βρετανοί, γιατί ο Κανάρης και οι στρατηγοί δεν έδρασαν ανεξάρτητα; Γιατί απλά δεν ανέτρεψαν τον Χίτλερ; Αυτό θα είχε εκτονώσει τις παγκόσμιες εντάσεις και θα είχε σώσει 60 εκατομμύρια ζωές. Ο Κανάρις και οι στρατηγοί μπορεί να ήταν δεμένοι με τους ίδιους τους Illuminati.

Μπορεί να ήταν Ελευθεροτέκτονες και έψαχναν στο Λονδίνο για ηγεσία. Προφανώς, υπήρχε ένας κλάδος του γερμανικού Τεκτονισμού που δεν έκλεισε ο Χίτλερ . Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προδοθεί από τους συναδέλφους τους Μασόνους στην Αγγλία.

Ο Κανάρις είχε δεσμούς με τραπεζίτες των Illuminati και εμπόρους όπλων όπως ο Basil Zaharoff. Σε ένα επίπεδο, το Abwehr υπηρέτησε τη ναζιστική υπόθεση με αξιοθαύμαστο τρόπο. Αλλά σε άλλο επίπεδο, ο Κανάρης εργάστηκε σκληρά για να εξασφαλίσει μια νίκη των Συμμάχων. Παρείχε προηγμένες προειδοποιήσεις για κάθε επίθεση των Ναζί.

Λογόκρισε αναφορές πληροφοριών τόσο για τις αδυναμίες των Συμμάχων όσο και για τα δυνατά σημεία όπως παραβιασμένες επικοινωνίες και πράκτορες (ULTRA και Double Cross System.) Εκπαίδευσε τον Φράνκο της Ισπανίας και τον Sturdza της Ρουμανίας για το πώς να παραμείνει ουδέτερος.

Ο Χίτλερ γνώριζε αναμφίβολα ότι ο Κανάρης ήταν προδότης αλλά ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν προδότης . Όταν ο αρχηγός της SD Reinhard Heydrich επρόκειτο να συλλάβει τον Canaris, οι Βρετανοί τον δολοφόνησαν. Ο Χάιντριχ ήταν ο μόνος υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ναζί που δολοφονήθηκε ποτέ. Τσέχοι πράκτορες τον τραυμάτισαν και σύμφωνα με τη σύζυγο του Χάιντριχ, οι γιατροί του Χίτλερ τον τελείωσαν .

Ο Τεκτονισμός μπορεί να ελέγχει τις υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου. Όμως αυτές οι υπηρεσίες, και γενικά ο Τεκτονισμός, λειτουργούν με βάση την ανάγκη γνώσης. Τα μέλη τους δεν γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ υπηρέτησε τη βρετανική υπόθεση. Έτσι, θυσιάστηκε ο Βίλχελμ Κανάρης που κρεμάστηκε από την Γκεστάπο το 1945 και άλλοι καλοπροαίρετοι Γερμανοί.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στην καταστροφική λαβή των κεντρικών τραπεζιτών των Illuminati. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος συνήθως απεικονίζεται ως ένας αγώνας για τη διάσωση του «πολιτισμού» από τη ναζιστική βαρβαρότητα.

Στην πραγματικότητα, ο πόλεμος είχε έναν σατανιστικό σκοπό από μόνος του, μια τρομακτική υποβάθμιση της ανθρωπότητας που είχε σχεδιαστεί για να προωθήσει μια τυραννία πιο λεπτή από τους Ναζί, αλλά όχι εντελώς διαφορετική.

«Ο Κανάρις και οι στρατηγοί μπορεί να ήταν συνδεδεμένοι με τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι… Προφανώς, υπήρχε ένας κλάδος του γερμανικού Τεκτονισμού που δεν έκλεισε ο Χίτλερ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν προδοθεί από τους συναδέλφους τους Μασόνους στην Αγγλία».

Είναι τεκμηριωμένο ότι ο Canaris έστειλε στην MI6 τις σημειώσεις του από μια ενημέρωση του γενικού επιτελείου με τον Χίτλερ πριν από την εισβολή στην Πολωνία το 1939. Ήταν μωρός ήδη από το 1938. Συναντήθηκε ακόμη και κρυφά με τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών του κατά τη διάρκεια επίσημων ταξιδιών στην ουδέτερη Ισπανία. Κάποτε, μια επίσκεψη σε ένα μοναστήρι ήταν το εξώφυλλο. Μέσα του ενημερώθηκε από τον αρχηγό της MI6 στην Ισπανία.  

Πώς θα μπορούσε μια τόσο μεγάλη φιγούρα στο κατεστημένο της Βέρμαχτ να συνεχίσει έτσι, κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χάιντριχ και τον Χίμλερ χωρίς ανακάλυψη; 

Ίσως η αυτοπεποίθησή του προήλθε από τη σύνδεση με ένα ακόμη πιο εδραιωμένο και τρομερό προϋπάρχον δίκτυο πληροφοριών. Ο Υψηλός Τεκτονισμός, αυτός της αριστοκρατίας και της ελίτ – όχι οι ορατές στοές των προεστών που διέλυσε ο Χίτλερ το 1934. 

Όσο για το πώς τα κατάφερε τόσο καιρό, ο Χίμλερ ήξερε ότι ο Κανάρις ήταν διπλός πράκτορας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τον κράτησε στη ζωή για να τον χρησιμοποιήσει ως σύνδεσμο στις μυστικές διαπραγματεύσεις παράδοσης του Χίμλερ με το MI6/OSS. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Χίμλερ είχε επίσης μυστικά πίσω κανάλια στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. [5]

Παρατήρησα το σημάδι του χεριού που πόζαρε ο Canaris στη φωτογραφία πορτρέτου του. Σίγουρα μοιάζει με το μασονικό σημάδι της «θυσίας».

Το 1779, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος εξελέγη Λατρεμένος Δάσκαλος 
της Στοάς των Εννέα Αδελφών στο Παρίσι και το 1782 
έγινε επικεφαλής μιας στοάς του Grand Orient de Paris. 
Αυτός ο πίνακας κρέμεται στο πράσινο δωμάτιο του Λευκού Οίκου. 

«Μια σειρά από λεξικά συμβόλων αναφέρουν ότι το χέρι που τοποθετείται στο λαιμό σημαίνει θυσία. Τώρα η θυσία μπορεί να έχει τουλάχιστον δύο σημασίες — μία, τη συνεχιζόμενη απειλή των κυρώσεων που θα επιβληθούν για να τιμωρηθούν εκείνοι οι έμπειροι και οι μυημένοι που αποκαλύπτουν τόσο αδίστακτα τα μυστικά του Τάγματος. και δύο, η προθυμία του ατόμου που εκτελεί το σημάδι να θυσιαστεί για το καλό του Τάγματος ή για το καλό της υπόθεσης ή του Μεγάλου Έργου των Ιλλουμινάτι».

Ο Κανάρις συνδέθηκε με μια άλλη οργάνωση πληροφοριών: την οργάνωση Chabad Lubavitcher… «Ένα αξιοσημείωτο άτομο που λέγεται ότι βοήθησε ήταν ο τότε Lubavitcher Rebbe στη Βαρσοβία, ο ραβίνος Yosef Yitzchok Schneersohn». [1]

Το 2009, οι Lubavitchers προώθησαν την αναγνώριση του Canaris ως «Δίκαιου Εθνικού» από το μνημείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem. [2]

Ο Yad Vashem απέρριψε το αίτημα, δηλώνοντας: πρώτον, ότι ο Canaris δεν διακινδύνευσε τη ζωή του για να σώσει τους Εβραίους. δεύτερον ότι ο Κανάρις ήταν αρχηγός μιας ναζιστικής οργάνωσης πληροφοριών που βοήθησε στην καταδίκη αμάχων στους εκτελεστές των SS και της Γκεστάπο. Ο Δρ. Ephraim Zuroff, διευθυντής του Κέντρου Wiesenthal στο Ισραήλ χαρακτήρισε το αίτημα του Chabad «προβληματικό». [3]

Η απάντηση του Yosef Kaminetzky συνοψίζει το συναίσθημα του Chabad, «Έσωσε τον Ρέμπη, γιατί να μην τον αναγνωρίσουν ως δίκαιο έθνος;»

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι μόλις ο Ραβίνος Yosef Yitzchok Schneersohn έφτασε στη Νέα Υόρκη το 1940, ζήτησε μεγάλα χρηματικά ποσά από Αμερικανοεβραίους υποτίθεται για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των προσπαθειών για τη διάσωση των Εβραίων από την Ευρώπη.

Αντίθετα, τα ξόδεψε για να δημιουργήσει τα νέα του κεντρικά γραφεία Yeshiva και Lubivicher στο Μπρούκλιν. Δεν σήκωσε το δάχτυλο για να σώσει τους μαθητές του Yeshiva που εγκατέλειψε στη Βαρσοβία. Ούτε ο ναύαρχος Κανάρης.

Δεν θέλω να παρεκκλίνω, απλώς προσθέτω για λεπτομέρειες ότι όταν τα χαρτιά του πρεσβύτερου ξαδέλφου του Ρέμπε, Levi Yitzchak Schneersohn καταλήφθηκαν από το σταλινικό NKVD στην Ουκρανία το 1939, βρέθηκε εκτενής αλληλογραφία με κανέναν άλλον από τον Leon Trotsky.

«Ο ραβίνος ηγήθηκε μιας υπόγειας κοινότητας «εξόριστων, εκτοπισμένων, καταδίκων και προσφύγων» και πέθανε στο Αλμάτι το 1944». [4] Αναφέρω μόνο για να επισημάνω ότι ο Τρότσκι κατά τη δική του παραδοχή στην αυτοβιογραφία του «MY LIFE» ήταν ένας υψηλόβαθμος μασόνος μαζί με τον Λένιν. 

Εν κατακλείδι, νομίζω ότι «η υπόθεση είναι ανοιχτή». Η πλήρης ιστορία της προθυμίας του Canaris να θυσιαστεί παραμένει ένα ανοιχτό ερώτημα. 

Από τον Henry Makow PhD / Αναφορές:

[1] Altein, R, Zaklikofsky, E, Jacobson, I: «Out of the Inferno: The Efforts That Leed to the Rescue of Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn of Lubavitch from War Torn Europe in 1939-40», σελίδα 160. Merkos L 'Inyonei Chinuch, 2002 ISBN 0-8266-0683-0
2] Jpost.com
3] Failedmessiah.typepad.com
4] Forward.com
5] «Σύμφωνα με τα πρακτικά του βρετανικού υπουργικού συμβουλίου που κυκλοφόρησαν το 2006, ο Winston Churchill υποστήριζε τον Himmssler». Σε απάντηση στις προσπάθειες του Χίμλερ να ανοίξει ειρηνευτικές προτάσεις με τους Συμμάχους το 1945 μέσω του Κόμη Μπερναντότ, ο Τσόρτσιλ ρώτησε αν θα έπρεπε να διαπραγματευτούν με τον Χίμλερ και να τον χτυπήσουν αργότερα. «Δικαιούμαι να το κάνω», είπε ο Τσόρτσιλ. Αυτή η πρόταση συναντήθηκε με κάποια υποστήριξη από το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών».
Πηγή: Doward, Jamie (1 Ιανουαρίου 2006). « Ο Χίτλερ πρέπει να πεθάνει χωρίς δίκη – Τσόρτσιλ ». The Guardian Online (Λονδίνο: The Observer). ISSN 0261-3077 . OCLC 60623878 . Ανακτήθηκε στις 21 Ιουνίου 2012.

https://humansbefree.com/2019/01/how-the-british-stopped-hitlers-removal-in-1938.html