Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ήταν ο Χίτλερ πράκτορας των Ιλλουμινάτι;

 


HWABA.jpg

Η θεωρία του Χάλετ εξηγεί γιατί ο Χίτλερ, υποτιθέμενος ο μεγάλος εχθρός  των Εβραίων τραπεζιτών, ενήργησε σαν να μην ήξερε ότι έλεγχαν οι Ρότσιλντ
Αγγλία και Αμερική, όταν αυτό ήταν κοινή γνώση. 

Αν ο Χίτλερ ήταν  αληθινός, θα είχε βγάλει την καρδιά των Ρότσιλντ, το Σίτι του Λονδίνου πριν  κατακτήσει τη Ρωσία.  




(Ενημερώθηκε από τον Ιανουάριο του 2006)

Από τον Henry Makow Ph.D


Το βιβλίο του Γκρεγκ Χάλετ « Ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας»  (2005)  απεικονίζει τον πόλεμο ως μια ανόητη ψευδαίσθηση που επινοήθηκε από αποκρυφιστές μάγους προκειμένου να υποβιβάσει και τελικά να υποδουλώσει την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο ισχυρισμός του Χάλετ ότι ο Χίτλερ ήταν «Βρετανός» πράκτορας βασίζεται στη μαρτυρία ενός σκιερού δικτύου συνταξιούχων πρακτόρων πληροφοριών. Αν και αποτυγχάνει να παράσχει αποδεικτικά έγγραφα, ο Χάλετ προσφέρει πειστικά περιστασιακά στοιχεία.

Για παράδειγμα, ο Αδόλφος Χίτλερ βρισκόταν στην Αγγλία το 1912-1913, γεγονός που υποστηρίζεται από το βιβλίο της κουνιάδας του: «The Memoirs of Bridget Hitler» (1979). Πολλοί ιστορικοί, συμπεριλαμβανομένου του βιογράφου του Χίτλερ, Τζον Τόλαντ, έχουν αγνοήσει αυτές τις εκπληκτικές πληροφορίες. (Εάν ο Χάλετ έχει δίκιο, ιστορικοί όπως ο Τόλαντ είναι ένοχοι που διαιωνίζουν τον μύθο ότι ο Χίτλερ ήταν μια πραγματική απειλή για τους «Εβραίους τραπεζίτες».)

Ο Χάλετ λέει ότι ο Χίτλερ πέρασε τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 1912 λαμβάνοντας πλύση εγκεφάλου και εκπαιδεύτηκε στο Βρετανικό Στρατιωτικό Πολεμικό Σχολείο Ψυχοϋπαλλήλων στο Tavistock στο Ντέβον και στην Ιρλανδία. «Οι πολεμικές μηχανές χρειάζονται πόλεμο και [αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται] χρηματοδοτούμενους, εκπαιδευμένους και υποστηριζόμενους διπλούς πράκτορες για να είναι οι κουκλίστικες, οι μαριονέτες και οι εχθροί τους», γράφει ο Hallett (38).

Η κουνιάδα του περιγράφει τον Χίτλερ ως εντελώς χαμένο όταν έφτασε στο σπίτι της στο Λίβερπουλ χωρίς αποσκευές. «Είχα μια ιδέα ότι ήταν άρρωστος, το χρώμα του ήταν τόσο κακό και τα μάτια του φαίνονταν τόσο περίεργα», έγραψε. "Πάντα διάβαζε, όχι βιβλία, μικρά φυλλάδια τυπωμένα στα γερμανικά. Δεν ξέρω τι ήταν μέσα τους ούτε ακριβώς από πού προέρχονταν." (σελ. 29,35) Ο Hallett λέει ότι αυτά ήταν εκπαιδευτικά εγχειρίδια Tavistock.

Hallett2.gif

Το "Hitler was a British Agent" είναι χρήσιμο ως εναλλακτικό παράδειγμα. (Συνήθως δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια γιατί έχουμε το λάθος παράδειγμα, δηλαδή την «εκπαίδευσή μας».) Όταν ο Χάλετ λέει «Βρετανός», εννοεί τους Illuminati, τη μασονική λατρεία των υπερπλούσιων τραπεζιτών που ελέγχουν ένα αλληλένδετο δίκτυο καρτέλ. Αυτή η λατρεία βασίζεται στο City του Λονδίνου, αλλά χρησιμοποιεί την Αγγλία και τα περισσότερα έθνη ως μαριονέτες σε μια παράσταση Punch and Judy που ονομάζεται ιστορία.

Ο ισχυρισμός του Χάλετ θα ξεκαθάρισε πολλά απίθανα γεγονότα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για παράδειγμα, γιατί ο Χίτλερ άφησε 335.000 στρατιώτες των Συμμάχων να δραπετεύσουν στη Δουνκέρκη; Αυτή η δονκιχωτική χειρονομία εξηγήθηκε ως ειρήνη, αλλά σίγουρα η Αγγλία θα ήταν πιο υποχωρητική αν ο στρατός της βρισκόταν στα ναζιστικά στρατόπεδα αιχμαλώτων. 

Ο ναζιστικός θρίαμβος τον Μάιο του 1940 έμοιαζε με νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο. Οι Illuminati δεν σκόπευαν να τελειώσει το ματς τόσο σύντομα, ούτε να κερδίσουν τελικά οι Ναζί.

Το καλοκαίρι του 1940, όταν η Βρετανία ήταν σε κατάνυξη, ο αρχηγός της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των Ναζί (Abwehr) ναύαρχος Wilhelm Canaris είπε στον υπουργό Εξωτερικών της Ρουμανίας Πρίγκιπα Michael Sturdza να παραμείνει ουδέτερος γιατί η Αγγλία θα κέρδιζε τον πόλεμο . Αυτό το μήνυμα έδωσε και στον Ισπανό δικτάτορα Φράνκο.

Η θεωρία του Χάλετ εξηγεί επίσης γιατί ο Χίτλερ, υποτιθέμενος ο μεγάλος εχθρός των Εβραίων τραπεζιτών, ενήργησε σαν να μην ήξερε ότι οι Ρότσιλντ έλεγχαν την Αγγλία (και την Αμερική) όταν αυτό ήταν πρακτικά κοινό. Βλ. Hilaire Belloc, "The Jews" 1922) . Αν ο Χίτλερ ήταν αληθινός, δεν θα είχε προσπαθήσει να φιλοξενήσει αυτές τις χώρες. Η Αγγλία θα είχε εισβληθεί και θα είχε κατακτηθεί πριν την επίθεση στη Ρωσία.

Η υπόθεση του Hallett εξηγεί 1)Γιατί ο Χίτλερ μπόρεσε να επεκταθεί στη Ρηνανία κ.λπ. χωρίς φόβο για αντίποινα. 2) Γιατί η ναζιστική πολεμική μηχανή χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από την Τράπεζα της Αγγλίας και έναν Who's Who των αγγλοαμερικανικών εταιρειών που ελέγχονται από τους Illuminati. 3) Γιατί ο Χίτλερ δεν σφράγισε ποτέ τη Μεσόγειο στο Γιβραλτάρ; και γιατί ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο παρέμεινε ουδέτερος, παρά το τεράστιο χρέος που όφειλε στους Ναζί από τον Εμφύλιο. 4) Γιατί τα κεντρικά γραφεία της IG Farben στη Φρανκφούρτη δεν βομβαρδίστηκαν ποτέ. Αυτό έγινε η έδρα της CIA. 5) Γιατί η Τράπεζα της Αγγλίας επιβράβευσε τον Χίτλερ που πήρε την Πράγα δίνοντάς του τα τσέχικα αποθέματα χρυσού που διατηρούνται στο Λονδίνο. 6) Γιατί η Ιαπωνία δεν επιτέθηκε στη Ρωσία παρά το γεγονός ότι ο Χίτλερ μπήκε στον πόλεμο κατά των ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ. Έτσι ο Στάλιν μπόρεσε να πολεμήσει σε ένα μέτωπο ενώ ο Χίτλερ σε δύο.

Θα εξηγούσε γιατί ο Χίτλερ έδωσε στις γελοίες φυλετικές του πολιτικές προτεραιότητα έναντι της πραγματικής νίκης του πολέμου. Θα μπορούσε να έχει στρατολογήσει εκατομμύρια Σλάβους (ακόμα και πολλούς Εβραίους) για να ξεπεράσει την κομμουνιστική Ρωσία. Αντίθετα, τους έκανε αδυσώπητους εχθρούς πρόθυμους να πολεμήσουν μέχρι θανάτου.

Θα μπορούσαμε επίσης να αναρωτηθούμε γιατί οι Ναζί δεν κατάλαβαν ποτέ ότι οι επικοινωνίες τους ήταν σε κίνδυνο. γιατί ο Χίτλερ δεν κατέκτησε τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής όταν είχε την ευκαιρία κ.λπ. γιατί δεν επετράπη στον Έκτο στρατό να αποσυρθεί από το Στάλινγκραντ. αλλά καταλαβαίνεις την εικόνα. Η επιδιόρθωση ήταν μέσα.


ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ;


Η μεγαλύτερη απίθανη από όλες είναι ότι ένας Αυστριακός αλήτης, οδοκαθαριστής και γκέι πόρνη θα μπορούσε να γίνει Καγκελάριος της Γερμανίας. Ο Χίτλερ εντάσσεται σε έναν μακρύ κατάλογο από σκοτεινές φιγούρες που μπορούν να εκβιαστούν, οι οποίες έχουν καταρρεύσει στην παγκόσμια προβολή με τη βοήθεια ενός αόρατου χεριού.

γιαγιά.jpeg

( Ο Salomon Rothschild 1844-1911 δεν θα ήταν ο Lionel ο παππούς του Χίτλερ)


Ο Χάλετ γράφει ότι ο παππούς του Χίτλερ ήταν ο Νέιθαν Μάγιερ Ρότσιλντ. Η Maria Schickelgruber, η γιαγιά του Χίτλερ, ήταν υπηρέτρια στην έπαυλη των Rothschild στη Βιέννη, όταν ο πατέρας του, Alois συνελήφθη «εν τρόμο» σε ένα σατανικό τελετουργικό βιασμό. Οι Ρότσιλντ μπορούσαν να παντρευτούν μόνο εντός της ευρύτερης οικογένειάς τους, οπότε είχαν νόθα παιδιά που λειτουργούσαν ως ανώνυμοι πράκτορες.

(Προφανώς αυτό είναι ένα μοτίβο με τους Illuminati. Ο Μπιλ Κλίντον φημολογείται ότι είναι Ροκφέλερ.)

Η γιαγιά του λάμβανε υποστήριξη παιδιών από έναν Εβραίο επιχειρηματία που πιθανότατα ήταν μεσάζων για τον παππού του. Η Μπρίτζετ Χίτλερ αναφέρει τα λόγια της αδερφής του Χίτλερ, Πάουλα: "Από τότε που [ο Αδόλφος] ξεκίνησε τους νόμους των φυλών, δεν έχουμε παππού, τον Αδόλφο και εγώ. Σίγουρα όποιος ήθελε θα μπορούσε να κάνει πολλά από αυτό." Αναμνήσεις , σελ. 175)

Ο γιος του Ρότσιλντ, ο τρίτος γάμος του Αλόις Χίτλερ ήταν με την ανιψιά του, Κλάρα, η οποία έγινε μητέρα του Χίτλερ. Ο πατέρας του ήταν καταχρηστικός και η μητέρα του υπεραποζημίωση. Ο Χίτλερ έγινε άπορος σε ηλικία 18 ετών όταν πέθανε η μητέρα του και ζούσε σε έναν ξενώνα ανδρών στη Βιέννη που ήταν ένα στέκι ομοφυλοφίλων.

Σύμφωνα με το "The Hidden Hitler" (2001) του Lothar Machtan , ο Χίτλερ ήταν ομοφυλόφιλος με μακρύ αστυνομικό ιστορικό παρενόχλησης ανδρών τόσο στο Μόναχο όσο και στη Βιέννη. Αυτά τα αρχεία έφτασαν τόσο στη Ρωσία όσο και στην Αγγλία, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για προπαγάνδα, περισσότερο απόδειξη ότι ο πόλεμος μπορεί να ήταν παρωδία. (Ο Μαχτάν λέει επίσης ότι ο Χίτλερ προσπάθησε να ενταχθεί στο Κομμουνιστικό Κόμμα μετά τον πόλεμο, αλλά απορρίφθηκε επειδή απαιτούσε πάρα πολλά, απόδειξη ότι μπορεί να ήταν «ενοικιαζόμενο όπλο».)

ΦΤΙΑΞΗ ΤΡΕΛΟΥ

Το 1912, ο Χίτλερ ταξίδεψε στην Αγγλία για εκπαίδευση ως πράκτορας των Illuminati, η οποία έλαβε χώρα στα γερμανικά. Αυτή η "εκπαίδευση" κυμαινόταν από την απορρόφηση της αίσθησης του ρόλου του στη μοίρα της Γερμανίας έως την εκμάθηση πώς να μαγεύει το κοινό.

Περιλάμβανε επίσης πλύση εγκεφάλου τραύματος. Η συνείδηση ​​του «άλτερ» καταρρέει βλέποντας άγριες θηριωδίες και υποφέρει σε σεξουαλική κακοποίηση, τα οποία όλα κινηματογραφούνται. Στη συνέχεια προγραμματίζονται τα διάφορα τμήματα της συνείδησης και μπορούν να προσπελαστούν με ειδικές κωδικές λέξεις. 

Ο Χίτλερ επέστρεψε στη Γερμανία τον Μάιο του 1913 και κατατάχθηκε στον γερμανικό στρατό. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε ως δρομέας και αιχμαλωτίστηκε δύο φορές από τους Άγγλους. Και στις δύο περιπτώσεις, γλίτωσε την εκτέλεση από έναν «άγγελο» της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον Χάλετ, ο Χίτλερ απολάμβανε τις γυναίκες να αφοδεύουν πάνω του. Είχε επίσης μικρότερα γεννητικά όργανα και μόνο έναν όρχι. (Πολλές γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε αυτοκτόνησαν. Δολοφόνησε τον έρωτα της ζωής του,  τη 17χρονη ετεροθαλή ανιψιά του Γκέλι , όταν έμεινε έγκυος από τον σοφέρ του. Ο Μαχτάν υποστηρίζει ότι η πραγματική αγάπη του Χίτλερ ήταν για τον σοφέρ.)

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλία των Ναζί, δείτε το "The Pink Swastika" στο διαδίκτυο.)


ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ


Η ιστορία εκτυλίσσεται σύμφωνα με το μακροπρόθεσμο σχέδιο των Illuminati. Οι πόλεμοι σχεδιάζονται δεκαετίες νωρίτερα και ενορχηστρώνονται για να επιτευχθεί η καταστροφή των εθνών και των φυσικών ελίτ, η ερήμωση, η υποβάθμιση του ηθικού και φυσικά η εξουσία και το κέρδος.

Οι σούπερ πλούσιοι έχουν οργανωθεί σε μια σατανική λατρεία για να λεηλατήσουν την ανθρωπότητα και να εδραιώσουν τη μόνιμη ηγεμονία τους. Μπείτε στη θέση των κεντρικών τραπεζιτών. Τα έθνη του κόσμου σας οφείλουν τρισεκατομμύρια με βάση τα χρήματα που εκτυπώσατε για το κόστος του χαρτιού και του μελανιού. Ο μόνος τρόπος να προστατευθεί αυτή η «επένδυση» είναι η εγκαθίδρυση μιας αραιά συγκαλυμμένης δικτατορίας, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους κοινωνικού και νοητικού ελέγχου. Αυτό είναι το αληθινό νόημα του «Τρόμου». Δεν απευθύνεται στους «Μουσουλμάνους τρομοκράτες». Απευθύνεται σε εσένα και σε εμένα.

Σύμφωνα με τον Χάλετ, ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν ένας άλλος «πράκτορας πολέμου» των Ιλλουμινάτι που παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σχολείο Tavistock Psyche Ops το 1907. Ο Κλίφορντ Σακ έχει προτείνει ότι ο Στάλιν ήταν επίσης νόθος γιος ενός Ρότσιλντ. 

Ο Χάλετ λέει ότι ο θάνατος του Χίτλερ ήταν πλαστός (ένας διπλός σκοτώθηκε) και ο Χίτλερ δραπέτευσε στη Βαρκελώνη όπου έζησε μέχρι το 1950, όταν πέθανε από καρκίνο του στομάχου.

Ο Γκρεγκ Χάλετ είναι ένας τρελής και το περίεργο βιβλίο του είναι γεμάτο επαναλήψεις και παρεκτροπές. Δεν θα ορκιζόμουν ακόμη σε κανέναν από τους ισχυρισμούς του Χάλετ. Αλλά του αξίζει τις ευχαριστίες μας για την προώθηση μιας εναλλακτικής θεώρησης της ιστορίας που αν και τραβηγμένη είναι πιο εύλογη από ό,τι υποτίθεται ότι συνέβη. Θα πρέπει να μπορούμε να διασκεδάζουμε εικασιακές απόψεις χωρίς να νιώθουμε υποχρεωμένοι να τις αποδεχθούμε ή να τις απορρίψουμε.

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πέτυχε όλους τους στόχους των Illuminati. Η Γερμανία και η Ιαπωνία μετατράπηκαν σε έρημο. Εξήντα εκατομμύρια άνθρωποι σφαγιάστηκαν. Το εβραϊκό ολοκαύτωμα παρακίνησε τους Εβραίους να ιδρύσουν τα κεντρικά γραφεία της παγκόσμιας κυβέρνησης των Ρότσιλντ στο Ισραήλ. Ιδεαλιστές και φυσικοί ηγέτες και από τις δύο πλευρές σφαγιάστηκαν. Τα έθνη ήταν φορτωμένα με χρέη. Τα Ηνωμένα Έθνη σηκώθηκαν σαν φοίνικας από τις στάχτες. Η Χιροσίμα έριξε έναν τρόμο σε όλο τον κόσμο. Η ΕΣΣΔ ήταν υπερδύναμη και έλεγχε την Ανατολική Ευρώπη. Το σκηνικό είχε στηθεί για την επόμενη πράξη...τον Ψυχρό Πόλεμο.

Δεδομένης της ζοφερής προοπτικής για την ανθρωπότητα, υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύεται ο Χίτλερ ως αντίπαλος της ηγεμονίας του κεντρικού τραπεζίτη. Το βιβλίο του Χάλετ είναι μια σημαντική υπενθύμιση ότι όπως ο Στάλιν και ο Μάο, ο Χίτλερ ήταν πράκτορας. και οι Illuminati χορηγούν «εχθρούς» για να υποδαυλίσουν τη σύγκρουση και να κρατήσουν την ανθρωπότητα στο θρύλο της.


---------

Δείτε επίσης την "Αντίστροφη μέτρηση για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο"

και το "Winston Churchill, Illuminati Pawn" μου

--------- Η Γαλλική Αστυνομική Ταυτότητα του 1924 "Jacob" Χίτλερ

---------- Eight Signs Illuminati Orchestrated WW2

https://www.henrymakow.com/001399.html