Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Ο Κορωνοιός είναι η Ατζεντα της Νέας τάξης…Εφαρμόζουν τον ελεγχο και την μείωση πληθυσμού. Ο Μητσοτάκης και όλο το πολιτικό σύστημα εκτελεί την Νεοταξίτικη ατζέντα και τους Ελληνες..

 

Το αρχικό σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού και της μείωσης του μπήκε στις ράγες εκτέλεσης..Όσοι έχουν ακόμη τσίμπλα στο μάτι ας την βγάλουν..Γινόμαστε συνυπεύθυνοι της καταστροφής όσο αφήνουμε τα παράνομα και Αντισυνταγματικά περιοριστικά τους μέτρα.Αν δεν βγούμε τώρα από από την Φυλακή που θέσαμε τους εαυτούς μας θα μας κυριεύσουν ολοκληρωτικά. Τους χαρίζουμε τη ζωή μας τους δίνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας τους παραδώσαμε την Ελευθερία μας δείξαμε με πόσο υπάκουοι είμαστε σε όλα αυτά τα μιάσματα και Ναζίδια της Νέας Τάξης .Όσοι φορούν μάσκες δεν είναι για προστασία είναι δείγμα υποταγής στα Καθάρματα της Χωρας που αποδέχθηκαν και εφαρμόζουν το σχέδιο Κορωνοιός!! Είναι προϊόν αναγνώρισης ηλιθίων και υποταγμένων. .Ο Ελληνας για να ξυπνήσει πρέπει να γίνει Σεισμός 12 Ρίχτερ.

Και προσεχώς μας ετοιμάζουν με φοβερή ενορχήστρωση την αναγέννηση του Κορωνοιού σε δεύτερη δόση.Μας το είπε ο νέος “Μωυσής” Κυριάκος μας το λένε και τα Μιάσματα από Αμερική…

https://amazonios.net/o-koronoios-einai-i-atzenta-tis-neas-taxis-efarmozoyn-ton-elegcho-kai-tin-meiosi-plithysmoy/