Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Υπ. Άμυνας Αγγλίας : ο Πούτιν θ΄ ανακοινώσει την Παρασκευή την προσάρτηση των 4 περιφερειών που διεξήγαγαν δημοψηφίσματα!

Σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ο Βλαντιμίρ Πούτιν θ΄ ανακοινώσει την Παρασκευή την προσάρτηση των 4 περιοχών που διεξήγαγαν δημοψήφισμα για ένωση με τη Ρωσία.

Ο Πούτιν θα ανακοινώσει την ένταξη των κατεχόμενων περιοχών στις 30 Σεπτεμβρίου, λέει το Ηνωμένο Βασίλειο
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πιθανό να ανακοινώσει την ένταξη των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κοινοβούλιο στις 30 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας. Τα δημοψηφίσματα που διεξάγονται αυτή τη στιγμή εντός αυτών των περιοχών έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου, ανέφερε το υπουργείο στην καθημερινή του ενημέρωση στο Twitter. «Οι ηγέτες της Ρωσίας ελπίζουν σχεδόν σίγουρα ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση ένταξης θα θεωρηθεί ως δικαίωση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και θα εδραιώσει την πατριωτική υποστήριξη στη σύγκρουση», ανέφερε.

dimpenews.com

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...