Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Τα μυστικά του ιπποτικού προέδρου Αμπντουλάχ Γκιούλ

Τα μυστικά του ιπποτικού προέδρου Αμπντουλάχ Γκιούλ


abdulah rose, ak party, πραγματικό πρόσωπο του akp, CFR, Ισραήλ μέσα μας, Ελευθεροτεκτονισμός, Morton Abramowitz, Nevzat yalcintas, Recep Tayyip Erdogan, sabetayists, şevket Kazan

Ο Şevket Kazan μιλάει για τα παρασκήνια των διασπάσεων που έγιναν στο 'National Vision Movement'...

Κάνουν φαξ με την Αμερική κατά μήκος...!

Όταν ο γραμματέας του συμβούλου του Abdullah Gül, Murat Mercan, ενημέρωσε τον Shevket Kazan για το φαξ για τον Abdullah Gül στις Ηνωμένες Πολιτείες, απολύθηκε από τη δουλειά του. 
 Ο Şevket Kazan εξηγεί στο βιβλίο του δημοσιογράφου Yavuz Selim «  Πίσω από τα παρασκήνια των διασπάσεων στο κίνημα της εθνικής γνώμης: Διασχίζοντας το  δρόμο» :




- Ο Abdullah Gül δεν έχει εργαστεί ποτέ για το Κόμμα Ευημερίας.


Πάντα δούλευε για τον εαυτό του.

Ο Erbakan είχε  ένα κέντρο που ονομαζόταν Κέντρο Πολιτικής Έρευνας που ιδρύθηκε από τον Abdullah Gül  .

Ήταν υπεύθυνος για τις εξωτερικές σχέσεις, αντί να συστήσει το Κόμμα της Πρόνοιας στην Ευρώπη, στις πρεσβείες, μόνο αυτοσυστήθηκε. 
Ο σύμβουλός του,  Murat Mercan , ο οποίος ήταν και σύμβουλος του Melih Gökçek, έστελνε φαξ στην Αμερική.

Από εκεί ερχόντουσαν φαξ.

Η γραμματέας του είναι επίσης κυρία. Η μητέρα αυτής της κυρίας είναι και φίλη της κυρίας μου.



Είπε στη μητέρα της,  «Έτσι, στέλνουν συνεχώς φαξ με την Αμερική, κάνουν πάντα προπαγάνδα για τον Αμπντουλάχ Γκιούλ»  . Μου είπε και η κυρία. Είπα,  «Ίσως να έκανα λάθος διάγνωση. Είπα, "Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, μια μέρα θα πρέπει να βγάλει μια φωτοτυπία ενός από αυτά τα φαξ, να σας το φέρει και να το δω"  .

Πιάνουν την κοπέλα και την απολύουν...

Τώρα έχει εκδώσει ένα βιβλίο που συστήνεται στην Αμερική...

Είχαμε αναλάβει το Υπουργείο Κράτους αρμόδιο για τις Τουρκικές Δημοκρατίες στην κυβέρνηση Ρεφαγιόλ. Ο Γκιουλ έκανε μόνο ένα ταξίδι στις Τουρκικές Δημοκρατίες, αυτό ήταν όλο.

Το μυαλό και η ιδέα του ήταν στην Αμερική....

Και δεν ξέρω τι υπήρχε στην  Αμερικάνικη Πρεσβεία , δεν θα έβγαινε ποτέ από εκεί!!!


***


Η Rose φιλοξενεί το CFR!





Ο Abdullah Gül φιλοξένησε τη συνάντηση της Άγκυρας του CFR, γνωστής ως μυστικής κυβέρνησης του μυστικού παγκόσμιου κράτους, τον Ιούνιο του 2003.

Ο Rockefeller και ο Henry Kissinger είναι δύο από τους 10 διευθυντές του σημερινού CFR, που ιδρύθηκε από την Εβραία χρηματοδότρια Cecile Rhodes το 1921. Ο

κύριος στόχος του CFR, το οποίο ίδρυσε επίσης τον ΟΗΕ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, είναι η δημιουργία ενός ενιαίου παγκόσμιο κράτος κατέχοντας όλους τους σημαντικούς πόρους στον κόσμο.

Το CFR έχει τη δύναμη να καθορίζει τα γραφεία όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε πολλές χώρες…

Ο Abdullah Gül παρέθεσε δείπνο σε μέλη του CFR στην Άγκυρα. 
Στον ξενώνα Ankara Palas State Guesthouse πραγματοποιήθηκε το δείπνο που παρέθεσε το Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών (SAM) του Υπουργείου Εξωτερικών.






          


Έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εξωτερικών Abdullah Gül συμμετείχε επίσης στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων CFR το 1997, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν η εγκεφαλική ομάδα της πρωτοβουλίας μυστικού παγκόσμιου κράτους.


Εννοείται ότι ο Abdullah Gül, μέλος του Κόμματος Πρόνοιας, ως υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης συνασπισμού RP-DYP, παρευρέθηκε στη «Συγκέντρωση Στρογγυλής Τραπέζης» του CFR στη Νέα Υόρκη στις 26 Φεβρουαρίου 1997.


Το θέμα της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε ο Abdullah Gül, καθορίστηκε ως «Το Κόμμα Ευημερίας και η Εξωτερική Πολιτική της Τουρκίας».


Αυτή η συνάντηση συντονίστηκε από πρώην πράκτορες επιρροής Μάθιου Νίμιτς! Το CFR (Council of Foreign Relations) ιδρύθηκε το 1921, μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Το CFR δεν είναι αμερικανικό ίδρυμα. 




Η Cecile Rhodes, η οποία έγινε διάσημη ως η «Βασίλισσα των Διαμαντιών της Νότιας Αφρικής», άρχισε να διοργανώνει συναντήσεις «Στρογγυλής Τράπεζας» τη δεκαετία του 1910 για να διατηρήσει την παγκόσμια κυριαρχία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.


Οι προσπάθειες των ανώτερων στρωμάτων των ΗΠΑ και της Αγγλίας να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους έχουν επιτύχει έτσι συντονισμό. Η Cecile Rhodes, διοργανώτρια των ομάδων στρογγυλής τραπέζης, άφησε μια περιουσία για να συνεχίσει το έργο. Η Κλίντον είναι επίσης μεταξύ εκείνων που δικαιούνται την υποτροφία της Ρόδου.


Μαζί με την Κλίντον, ο Έλιοτ Λεβίτας, ο οποίος ερχόταν συχνά στην Τουρκία για να διδάξει «δημοκρατία» και «ηθική», και ο Ρίτσαρντ Λούγκαρ, ένας από τους διαχειριστές του NED, είναι μεταξύ των υποτροφιών της Ρόδου. Τα μέλη του CFR ήρθαν στην Τουρκία, είδαν, μίλησαν, έφυγαν...


Ο Ronald Asmus, ο διοργανωτής CFR του προγράμματος, είπε: "Πολλοί από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν τις συναντήσεις μας έχουν τώρα σημαντικές θέσεις στις χώρες τους."


Γιατί ο Nevzat Yalçıntaş συμμετείχε στον καταιγισμό ιδεών στο Κάστρο του Έξετερ; Υπάρχει ένα Πανεπιστήμιο του Έξετερ στην Αγγλία. Είναι το μόνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ των βρετανικών πανεπιστημίων που διαθέτει «Ινστιτούτο Κουρδικών Σπουδών». Το Πανεπιστήμιο του Έξετερ έχει επίσης το Ινστιτούτο Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών! Επικεφαλής της είναι ο Tim Niblock, ο οποίος απένειμε επίτιμο διδάκτορα στον Abdullah Gül. Σημαντικό μέρος των πρακτόρων των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών που θα σταλούν στο εξωτερικό έχουν σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ.

















Σε πανεπιστημιακές δημοσιεύσεις, το βόρειο Ιράκ αναφέρεται ως «Ιρακινό Κουρδιστάν». Η οργάνωση Green Peace διαθέτει επίσης ένα εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ!


Είναι πιθανό να δεις ανθρώπους που αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ ή που έκαναν το διδακτορικό τους εκεί, και αργότερα, ειδικά σε ισλαμικές χώρες, επικεφαλής σημαντικών οικονομικών και πολιτικών θεσμών ή σε κυβερνητικές θέσεις.


Για παράδειγμα, όλοι οι σημαντικοί διευθυντές της Ισλαμικής Τράπεζας Ανάπτυξης έχουν ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό τους στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ!


Φυσικά, οι «ισλαμικές οργανώσεις» στις χώρες τους επιλέγουν τους μαθητές που θα σταλούν εδώ!


Ένα από τα όργανα βασανιστηρίων που χρησιμοποιήθηκαν στη βρετανική ιστορία αναφέρεται ως «Κόρη του Δούκα του Έξετερ».


Ο βουλευτής της Κωνσταντινούπολης Nevzat Yalçıntaş ανακοίνωσε σε κοινοβουλευτική ομιλία ότι πριν από χρόνια, το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών τον προσκάλεσε στο Λονδίνο και στο Κάστρο του Έξετερ στα νότια, όπου συμμετείχε σε μια ανταλλαγή ιδεών για την καταστροφή της δημοκρατίας από τα μέσα ενημέρωσης.


Ο υπουργός Εξωτερικών Abdullah Gül σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ για δύο χρόνια. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Durmuş Yılmaz είναι επίσης φίλος του Abdullah Gül από αυτό το πανεπιστήμιο! Σύμφωνα με το βιογραφικό που θα χρησιμοποιήσει αργότερα ο Abdullah Gül στην πολιτική του ζωή, ο Prof. Ο Δρ. Nevzat Yalçıntaş και Prof. Στάλθηκε στην Αγγλία μαζί με τους Fehmi Koru και Şükrü Karatepe το 1976-1978 με την ενθάρρυνση των δασκάλων του όπως ο Sebahattin Zaim και την υποτροφία του Εθνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.









Ωστόσο, μετά την εκλογή του Abdullah Gül Πρόεδρος, επρόκειτο να αποκαλύψουμε ότι αυτή η υποτροφία δεν ήταν στην πραγματικότητα μια υποτροφία του Εθνικού Πολιτιστικού Ιδρύματος, αλλά μια υποτροφία από το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών. (Θα ξανασυζητήσουμε αυτό το θέμα στην τελευταία ενότητα.)


Ο Γκιουλ δημιούργησε στενές φιλίες με διδακτορικούς φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα εργαστούν σε ισλαμικές χώρες στο μέλλον.


Κατά την επιστροφή του, εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Sakarya μετά από πρόσκληση του Sebahattin Zaim. Η διδακτορική του διατριβή έχει τίτλο «Ανάπτυξη Οικονομικών Σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισλαμικών Χωρών». Ο καθηγητής της διπλωματικής εργασίας είναι ο Καθ. Ο Δρ. Nevzat Yalçıntaş!


Ο Abdullah Gül μεταφέρθηκε από το σπίτι του λίγες μέρες μετά τις 12 Σεπτεμβρίου και φυλακίστηκε στις στρατιωτικές φυλακές Metris στην Κωνσταντινούπολη!


Μετά από λίγο, εργάστηκε ως οικονομολόγος στην Ισλαμική Τράπεζα Ανάπτυξης, η οποία έχει την έδρα της στη Τζέντα και είναι μέλος 48 Ισλαμικών Χωρών, μαζί με άλλους απόφοιτους του Έξετερ.


Ο Ekmeleddin İhsanoğlu, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού της Ισλαμικής Διάσκεψης, έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ.


Η Joanne Rowling, συγγραφέας της σειράς Χάρι Πότερ, σπούδασε γαλλική και κλασική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ!


Ο Mustafa Tutulmaz, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υποθέσεων Πληθυσμού και Ιθαγένειας, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη δημόσια διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ.

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ. Ο Δρ. Η επιτυχία του «Said Nursi» του Ian Markham:





Έχει ένα άρθρο με τίτλο «Αλήθεια και Ανεκτικότητα»! Με άλλα λόγια, αυτό το πανεπιστήμιο εμπλέκεται επίσης στην κατασκευή του «διαλόγου μεταξύ των θρησκειών». Ο Μάρκαμ είναι λέκτορας θεολογίας στο Έξετερ.

Το Υπουργείο Εσωτερικών έστειλε πολλούς υποψήφιους νομάρχες στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ μετά την εκπαίδευση της Ακαδημίας Εθνικής Ασφάλειας και τους παρείχε να λάβουν γλωσσική εκπαίδευση εκεί. 
Πολλοί περιφερειάρχες και υποδιοικητές που εργάζονται στην Τουρκία, ειδικά στις νοτιοανατολικές περιφέρειες, ολοκλήρωσαν το διδακτορικό τους στο Έξετερ! Εξεταστικοί δικαστές από ανώτερα δικαστικά όργανα στέλνονται επίσης σε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ! Ο Abdullah Gül, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας της Τουρκίας, είναι ένα πρόσωπο που έχει στενές σχέσεις με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και της Αγγλίας.









ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ


CFR Το CFR είχε στείλει μυστικό υπόμνημα στον Ερντογάν ζητώντας του να δώσει αυτονομία στις τοπικές κυβερνήσεις… Αυτονομία, αίτημα του CFR ενώπιον του PKK! Η υποδομή του αιτήματος για αυτονομία στο μυστικό μνημόνιο που πέρασε στο πρόγραμμα του AKP ξεκίνησε να προετοιμάζεται επί υφυπουργείου πρωθυπουργού του Ομέρ Ντιντσέρ. Ο Abdullah Gül ενέκρινε επίσης τον διορισμό του Dinçer στο υπουργείο. Η ομιλία του πρώην υφυπουργού του πρωθυπουργού και νυν υπουργού Εργασίας Ömer Dinçer σε συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Sivas στις 19-21 Μαΐου 1995 αποτέλεσε αντικείμενο ποικίλων συζητήσεων.















Σε εκείνη την ομιλία, ο Ντιντσέρ ανέφερε ότι η τάση της αποκέντρωσης, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά στον κόσμο της οικονομίας, και η τάση να δοθεί εξουσία σε κατώτερες μονάδες της κοινωνίας, εκδηλώθηκε σταδιακά στην κοινωνική και πολιτική ζωή, έτσι ώστε η δομή του κράτους πρέπει επίσης να άλλαξε.

Η «αποκεντρωμένη δομή» για την οποία μιλάει ο Ντιντσέρ είναι η ομοσπονδία!

Σύμφωνα με τον Ντιντσέρ, η έννοια της Δημοκρατίας δεν ισχύει πλέον: «Και πάλι, βλέπουμε ότι η αρχή της δημοκρατίας, που προτάθηκε στην αρχή, έχει επίσης αποδυναμωθεί και έχει χάσει τη λειτουργία της. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι η έννοια της Δημοκρατίας, η οποία ορίζεται ως κυβέρνηση για λογαριασμό και για λογαριασμό του λαού, δεν σημαίνει πια πολλά για εμάς».






Ο Ντιντσέρ είπε: «Όσο περισσότερο αυξάνεται η παγκοσμιοποίηση, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται ο εξισλαμισμός. Με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πράγματι, αισθάνεται.

Αναγνωρίζει ότι η παγκοσμιοποίηση είναι καταστροφική για τα έθνη-κράτη λέγοντας: «Έτσι η Τουρκία πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτή την κατάσταση και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις», αλλά υποστηρίζει ότι έχει αποδυναμώσει και έχει χάσει το νόημά της αγνοώντας τον εθνικισμό, που είναι η κύρια δύναμη αντίστασης:

Arslan Cloud
http://gercekakparti.blogspot.com/2013/10/cumhurbaskan-abdullah-gulun-sovalyelik.html

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...