Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλη ρωσική επίθεση – Το Κίεβο ζήτησε βοήθεια από το Ισραήλ

Το Κίεβο ζήτησε βοήθεια από το Ισραήλ

Η χρήση των ιρανικών drone από τον ρωσικό Στρατό αρχίζει να απασχολεί σοβαρά το Κίεβο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ουκρανική πλευρά στράφηκε στο Ισραήλ ζητώντας να παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια ιρανικών όπλων στη Ρωσία και να δημιουργήσει ένα κανάλι διαλόγου για τη συζήτηση αυτών των θεμάτων.

Για το λόγο αυτό η Simona Halperin, επικεφαλής του Ευρασιατικού Τμήματος του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, μετέβη στο Κίεβο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στην ουκρανική πρωτεύουσα, συναντήθηκε με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της Ουκρανίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική Maksim Subkh, ο οποίος κάλεσε το Ισραήλ να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και να συμμετάσχει στις αντιρωσικές κυρώσεις.

Ένας από τους Ουκρανούς αξιωματούχους είπε ότι η ισραηλινή πλευρά μοιράζεται σημαντικές πληροφορίες με την Ουκρανία, αλλά το Κίεβο χρειάζεται περισσότερα δεδομένα, ιδίως για τα ιρανικά drones Shahed-136 και τρόπους προστασίας από αυτά.

Εν τω μεταξύ, όπως σημείωσε ο αρχηγός του αμερικανικού στρατού Cam McMillan σε συνέντευξή του, τα ιρανικά drones καμικάζι είναι πολύ δύσκολο να ηττηθούν από τα συστήματα αεράμυνας. Τα UAV Shahed-136 αποστέλλονται απευθείας στον στόχο, ενώ μεταφέρουν εκρηκτικό ωφέλιμο φορτίο.

https://warnews247.gr/ektakto-chaos-stin-odisso-megali-rosiki-epithesi-sminos-iranikon-drones-vomvardizoun-oukranikous-stochous-proti-maziki-epithesi-shahed-136/

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...