Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τραμπ προειδοποιεί ότι οι ΗΠΑ «πάνε στην κόλαση» και χρειάζονται ισχυρή ηγεσία. "Αυτή η χώρα είναι ένα χάος. Ο τρόπος που πηγαίνει αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να επιβιώσει", είπε ο Τραμπ.

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 23 Σεπτεμβρίου. /TASS/. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «πάνε στην κόλαση» και χρειάζονται ισχυρή ηγεσία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News.

"Η χώρα μας πάει στην κόλαση. Είμαστε ένα έθνος σε παρακμή", επεσήμανε. "Αυτή η χώρα είναι ένα χάος. Ο τρόπος που πηγαίνει αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να επιβιώσει", είπε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν ισχυρό ηγέτη για να οδηγήσει το έθνος έξω από την κρίση. "Ξεχάστε την πολιτική, τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς, τη ριζοσπαστική αριστερά και οτιδήποτε άλλο. Θέλω κάποιον που να είναι σπουδαίος ηγέτης. Θέλω κάποιον που να μπορεί να αντέξει τον πρόεδρο Σι της Κίνας", τόνισε ο Τραμπ.

«Πέρα από Ρεπουμπλικανό ή Δημοκρατικό, θέλω να δω κάποιον που είναι υπέροχος», σημείωσε ο Τραμπ. «Θα προτιμούσα να πετύχει απίστευτα ακόμα κι αν αυτό σήμαινε μια πολύ πιο σκληρή [εκστρατεία] και ίσως ακόμη και μια απώλεια», πρόσθεσε.

https://tass.com/world/1512133

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...