Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ – Η Αμερική θα γίνει μερική…

           https://rumble.com/v1l1nzj-95815855.html

       https://rumble.com/v1l1nzj-95815855.html


ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

-Από την Δύση δεν περιμένομε τίποτε καλό. Ο ήλιος συνέχεια τόσα χρόνια πάει στην Δύση και ακόμα δεν φωτίστηκε, αλλά σκοτεινιάζει 1.

-Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικάνοι ούτε οι Εβραίοι………. Αυτοί επικρατούν μία φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς Του……..

 

[….] Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, ο διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας 2.



-……….Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ……..Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που συνεργάζονται…… σου λέει, τί γίνεται εδώ;……. ξανασηκώνει κεφάλι ο Χίτλερ;……. και θα την διαλύσουν 3.

– Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού. Η Αμερική μοιάζει μ΄ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα 4.

“Θάρθει καιρός που ο αράπης θα γίνει αφέντης και ο αφέντης, σαν τον αράπη” 5.

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

– Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική 6.

– Ἡ Ἀμερικὴ θὰ πάθει μεγάλη γεωλογικὴ-βιολογικὴ καταστροφὴ γιὰ τὶς καταστροφὲς ποὺ ἔχουν προξενήσει καὶ τὸν ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων». Αὐτὸ ἀνέφερε ὁ π. Ἰωάννης Καλαϊδῆς λίγο πρὶν τὴν κοίμησή του τὸ 2009 ἀναφερόμενος σὲ μία ὁμήγυρη γιὰ τὴν ἐπιστροφὴ τῆς Κωνσταντινούπολης στοὺς Ἕλληνες 8!

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

-Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει το Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική……………… Οι Έλληνες αν δεν μετανοήσουν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα 7.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ

-Την Αμερική θα τη σαρώσουν θεομηνίες γιατί ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την αγγίξει.

-Πλανητάρχης μετά τον πόλεμο θα γίνει η Κίνα και η Αμερική θα διαλυθεί 9.

_________________

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ-ΔΙΔΑΧΕΣ), ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 220.

ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ,ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, σσ. 99, 104, . ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 88, ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΗΝΑ 2015, σ.55.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ,Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 160.

ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 92., ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ, 2015, σσ. 253-254.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, σ. 250.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ ΕΠΙΜ.,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΥΡΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ) ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ(ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2011, σσ. 141-142.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ,ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ – ΔΙΔΑΧΕΣ,ΤΟΜ. Β΄, ΕΚΔ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ 2019, σ. 9.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ : Τὴν τύχη τῆς Βαβυλώνας θὰ ἔχει ἡ Ἀμερικὴ, https://orthodoxia.gr/2020/02/21/tin-tychi-tis-vavylonas-tha-echei-i-ameriki/

Οι προρρήσεις της ευλαβούς αυτής γυναίκας, κατεγράφησαν από τον ανεψιό της τον Μάρτιο του 1973. Περισσότερα εδώ : https://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

http://tribonio.blogspot.com/2021/01/blog-post_25.html

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...