Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ρωσία θα αγωνιστεί για την ανεξαρτησία της για ένα μεγάλο μέλλον, λέει ο Πούτιν.Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρόεδρο, «το να είσαι μέρος του διαφορετικού ρωσικού πολιτισμού είναι ευτυχία», αλλά είναι επίσης ευθύνη και καθήκον.

 21 Σεπτεμβρίου. /TASS/. Η Ρωσία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ελευθερία και την ανεξαρτησία της, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της για χάρη των μελλοντικών γενεών και ενός μεγάλου μέλλοντος, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στους εορτασμούς με την ευκαιρία της 1.160ης επετείου από την ίδρυση του ρωσικού κράτους.

«Θα αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας, για την Πατρίδα μας, τη μοναδική που έχουμε, για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την κυριαρχία μας, για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας. Θα τα υπερασπιστούμε και θα τα προστατεύσουμε στο όνομα των προγόνων μας και των απογόνων μας, για το για χάρη της Ρωσίας, της μεγάλης ιστορίας της και του μεγάλου μέλλοντός της», είπε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, «το να είσαι μέρος του διαφορετικού ρωσικού πολιτισμού είναι ευτυχία», αλλά είναι επίσης ευθύνη και καθήκον. "Ο πολιτισμός μας είναι πρωτότυπος, έχει το δικό του μονοπάτι, και δεν υπάρχει ούτε μια ουγγιά φασαρίας και αίσθηση ανωτερότητας σε αυτό. Αυτός ο πολιτισμός είναι δικός μας - αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς", είπε ο πρόεδρος.

https://tass.com/politics/1511439

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...