Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος προσήλυτος, δηλαδή Σαββατιανός.

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος προσήλυτος, δηλαδή Σαββατιανός.

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος προσήλυτος, δηλαδή Σαββατιανός.
Σαφείς δηλώσεις του Αυστριακού πολιτικού για τον Τεκτονισμό, την Τουρκία, τον Ατατούρκ και τους Εβραίους προσήλυτους.

Μεταγραφή του βίντεο.




.. ή την περίοδο των Νεότουρκων στην Τουρκία.Είναι σίγουρα αποτέλεσμα της επιρροής του ελευθεροτεκτονισμού που τελικά έβαλε τέλος στο οθωμανικό σύστημα. Εκτός από το Λονδίνο και το Παρίσι, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα των Μασόνων είναι η Κωνσταντινούπολη.




Με άλλα λόγια, οι Μασόνοι έχουν τοποθετήσει το κέντρο ολόκληρης της Εγγύς Ανατολής και της αραβικής περιοχής στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κεμάλ Ατατούρκ, πρώην Κεμάλ Πασάς, ήταν και ο ίδιος Τέκτονας…

Επίσης, η πλευρά της μητέρας του έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγωγή. Αν και δεν έχει καμία σχέση με τον Τεκτονισμό, θα ήθελα να το μεταφέρω: Οι Νεότουρκοι δεν ήταν μόνο υπό την επιρροή των Ελευθεροτέκτονων. Μεγάλη ήταν και η επιρροή των οικογενειών Donme (Sabbatai), που ονομάζονταν Donme.


Αν και αυτές οι οικογένειες προσήλυτων εγκατέλειψαν τον Ιουδαϊσμό από τον σουλτάνο και ασπάστηκαν βίαια στο Ισλάμ, στην πραγματικότητα τους επέτρεψαν να ασκούν τη δική τους θρησκεία και την εβραϊκή λατρεία σε μέρη που έμοιαζαν με τόπους λατρείας. Είναι λοιπόν παρόμοια κατάσταση με τους Marans στην αρχαία Ισπανία. Αλλά αυτή η κατάσταση έγινε επίσημα ανεκτή από τον σουλτάνο.



Αυτές οι οικογένειες των Σαββατιανών, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη και τα Βαλκάνια, είχαν απίστευτη επίδραση στον Τεκτονισμό στην επανάσταση των Νεότουρκων και, μετά την επανάσταση, στην πολιτική στην Τουρκία τον εικοστό αιώνα. Η θεμελίωση της τουρκικής ανεξιθρησκείας βασίζεται σε αυτή την επιρροή των Ελευθεροτέκτονων.
http://sabetaysevi.blogspot.com/2011/09/ataturk-donmeydi-yahudi-donmesi-nam.html

Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό: Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο.

  Ο Άγιος Νεκτάριος για τον Ελληνισμό:  Το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ κείμενο. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ. Ἑλληνικὴ φιλοσοφία.  Δυὸ λέξεις· ἀλλὰ λέξεις...