Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αμερικανοί στρατιωτικοί: “Όλα τελείωσαν, η Ουκρανία έχει κολοσσιαίες απώλειες – Η Ρωσία κερδίζει σε όλα τα μέτωπα -Καταρρέουν Ευρώπη & ΗΠΑ” "Τελείωσε το ουκρανικό κράτος που ξέρατε"....

 
Δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί περιγράφουν ένα δυσοίωνο μέλλον για την Ουκρανία τονίζοντας πως το νυν ουκρανικό κράτος έχει τελειώσει. Οι απώλειες του Στρατού της είναι κολοσσιαίες και δεν πρόκειται να αναπληρωθούν.

Σύμφωνα όμως με τους ίδιους, η μάχη στην Ουκρανία έχει μετατραπεί σε εφιάλτης και για την Ευρώπη καθώς η Ρωσία κερδίζει σε όλα τα μέτωπα, στρατιωτικό, πολιτικό και οικονομικό.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες”

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κινδυνεύουν με κατάρρευση εάν συνεχίσουν να υφίστανται μεγάλες απώλειες, σύμφωνα με τον απόστρατο Αμερικανό αντισυνταγματάρχη Ντάνιελ Ντέιβις.

Ο Αμερικανός αξιωματικός σημειώνει ότι η ουκρανική πλευρά χάνει καθημερινά περισσότερους από χίλιους στρατιωτικούς νεκρούς κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών, ενώ σημαντικό μέρος του εκπαιδευμένου προσωπικού χάθηκε στη μάχη για τη Μαριούπολη.https://warnews247.gr/amerikanoi-stratiotikoi-ola-teleiosan-i-oukrania-echei-kolossiaies-apoleies-i-rosia-kerdizei-se-ola-ta-metopa-katarreoun-evropi-ipa/