Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

COVID-19: ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ RNA - MRNA.

30/07/2022 στις 12:26

Αντιμέτωπες με το «πολύ πιθανό» σενάριο της επικείμενης επανέναρξης της κυκλοφορίας του Covid-19 στη Γαλλία, οι υγειονομικές αρχές συνιστούν ένα νέο ενισχυτικό εμβολίου το φθινόπωρο για όλα τα άτομα που κινδυνεύουν.  (ενδεικτική εικόνα)
Ιταλικό δικαστήριο διέταξε την ανάλυση των εμβολίων κατά του Covid με αγγελιοφόρο RNA μετά την καταγγελία ενός άνδρα που υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού να ασκήσει το επάγγελμά του.

Ένα ιταλικό δικαστήριο που κατασχέθηκε από άτομο που αντιτίθεται στον εμβολιασμό κατά του Covid διέταξε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), μάθαμε αυτό το Σάββατο από τον δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να αναγνωρίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid RNA αγγελιοφόρου Moderna και Pfizer/BioNTech . Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, δήλωσε η δικηγόρος Νικολέτα Μοράντε.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη».

Μάθετε ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν στο εμβόλιο

Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από τη νόσο στο παρελθόν, είναι ένας πενήνταχρονος που εργάζεται ιδιαίτερα στην εκπαίδευση και η δραστηριότητα του οποίου στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού. Πυρίμαχος, υπόκειται σε διοικητικές κυρώσεις, σύμφωνα με το Me Nicoletta Morante.

Εκτός από το "ζητάει να εξακριβώσει εάν ο εμβολιασμός ατόμων που θεραπεύονται από τον Covid ικανοποιεί την καλή χορήγηση φαρμάκων", θέλει να μάθει ποιες πρωτεΐνες υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια και εάν περιέχουν "έκδοχα για μη ανθρώπινη ή επικίνδυνη χρήση. " σύμφωνα με μια περίληψη της καταγγελίας.

Η θεραπεία με αγγελιοφόρο RNA επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαράγουν πρωτεΐνες που υπάρχουν στον ιό - τα «αντιγόνα» - προκειμένου να συνηθίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να τον αναγνωρίζει και να τον εξουδετερώνει.

Χορηγήθηκαν 12 δισεκατομμύρια δόσεις

Προς υποστήριξη της αστικής καταγγελίας που υποβλήθηκε στον Pesaro, ο δικηγόρος προσκόμισε τη γνώμη ενός ιατρικού ερευνητή, που παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος ιολόγος, ο οποίος πιστεύει ότι τα εμβόλια mRNA δεν εκπληρώνουν την προστατευτική λειτουργία για την οποία χορηγούνται με ένεση. Αυτά τα εμβόλια, γράφει στην καταγγελία, «δεν έχουν τη δηλωμένη λειτουργική διαμόρφωση» και η ανοσολογική απόκριση που προκαλούν «είναι αναποτελεσματική».

https://www.bfmtv.com/international/europe/italie/covid-19-un-tribunal-italien-ordonne-l-analyse-des-vaccins-a-arn-messager_AD-202207300138.html